Saadet Partisi sürpriz yapacak

Saadet Partisi sürpriz yapacak
Gazetemizi ziyaret eden SP'li milletvekili adayları Zeynep Şule Rıdvanoğlu ve Pakize Yüzbaşıoğlu, SP'nin 12 Haziran’da büyük sürpriz yapacağını söylediler.

Saadet Partisi İstanbul 2. Bölge Kadın Milletvekili Adayları Zeynep Şule Rıdvanoğlu ve Pakize Yüzbaşıoğlu, SP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Derya Demir, SKM Başkanı Sefa Akgün, İstanbul Kadın Kolları Sekreteri Sümeyye Yeşilyurt Sarıyer Manşet’i ziyaret ettiler. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren bayan milletvekili adayları, “Partimize toplumda oldukça önemli bir güven var. Yetki verme hakkı halkımıza düşüyor. Bizim için seçimin sonucu ne olursa olsun bu önemli olmaya bilir davamız devam eder ancak, ülkemiz çok şey kaybedecek.  Çünkü ülkemizi çok zor günler bekliyor. Saadet Partisi olarak tüm siyasi partilerin her kesimin TBMM’de temsil edilmesini istiyoruz. Düşüncesi ne olursa olsun demokratik olarak herkesin temsil hakkı olması lazım” dediler.

Bülent Arınç’ın sözü hala kulaklarımızda
Listelerinde 38 bayan milletvekili adayının bulunduğunu ve bunlardan 34 tanesinin başörtülü ve seçilebilecek sıralarda olduğuna dikkat çeken bayan adaylar, “Sayın Bülent Arınç’ın bir sözü kulaklarımızda çınlıyor. ‘Bu bizim için namus borcudur’ demişti.  Mehmet Ali Şahin ise başörtünün ‘yüzde ikilik bir kesimin sorunu’ olduğunu söyledi. Bu noktada başörtüye karşı düşünceleri değişti” dediler.

Ya CHP gelirse korkusuyla AKP’ye oy veriyorlar
Saadet Partisi’nin 12 Haziran’da büyük bir sürpriz yapacağını söyleyen Bayan Adaylar, AKP seçmeni ya CHP gelirse korkusuyla oy kullanıyor. Burada medyada diğer partileri yokmuş gibi gösteriyor. Toplum kutuplaştırılıyor” dediler.

Bu haber toplam 2421 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT