Saadet Partililer iftarda buluştu

Saadet Partililer iftarda buluştu
Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında çok sayıdaki partili bir araya gelerek oruçlarını açtı.

İftara katılan İl Başkanı Selman Esmerer, “İnsanlar artık özüne dönmeye başladı, biz yanardağ gibi geliyoruz. Patlayınca herkes bunu görecek. Yerel seçimlere Saadet Partisi damga vuracak” dedi.

Garipçe’deki Aydın Balık Restaurant’ta düzenlenen iftar programına Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selam Esmerer, İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıdaki partili katıldı. Yoğun ilginin olduğu iftar programında İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç davetlilerle yakından ilgilendi. Dualar eşliğinde davetliler oruçlarını açarken, masalarda samimi sohbetler yapıldı.



Esmerer, “Yerel seçimlere Saadet damga vuracak”
İl Başkanı Selman Esmerer yaptığı konuşmada, “Bu iftar programı için ben Sarıyer teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bereketli, rahmetli bir iftar programı düzenlediler, biz de bundan çok memnun olduk. İnsanlar artık özüne dönmeye başladı, biz yanardağ gibi geliyoruz. Patlayınca herkes bunu görecek. İnsanların teveccühü, ilgisi ve sempatisi bize karşı her geçen gün daha da artıyor. Yerel seçimlerde Saadet Partisi damgasını vuracaktır” dedi.



Kılıç, “2014’te Sarıyer’de Milli Görüş’lü bir belediye başkan olacak”
Programda kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı M Gazi Kılıç ise iftara katılanlara teşekkür ederek, “Bir ramazanı daha beraber idrak ediyoruz. Her yıl yapmış olduğumuz geleneksel iftar programımızı gerçekleştirdik. Bu sene çok yoğun bir katılımla iftarımızı gerçekleştirdik. İl Başkanımızın ifade ettiği gibi 2014’te inşallah tekrar Sarıyer’de Milli Görüş’lü bir belediye başkanı göreceğiz. Programlarımızdaki yoğun katılım ve eski arkadaşlarımızın geriye dönmesi bize bunu müjdeliyor. Ramazan bir eğlence ayı değil, ibadet ayı. Belediyeler maalesef ramazanı konser ayına dönüştürüyor biz buna tamamen karşıyız. Ramazan ibadet, oruç, iftar ayı insanlarımızın buna yönlendirilmesi gerekir” dedi.



İlhan Bal, “Biz bir özün partisiyiz”
Partideki aktif çalışmalarıyla bilinen İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Bal da, Saadet Partisi’nin bir özün partisi olduğunu belirterek, “Bizden ayrılan olur, giden olur ama özümüz görüldüğü gibi bitmemiştir. Gönül ister ki bizden ayrılan büyüklerimiz tekrar bizlerle beraber olsunlar. Türkiye ve dünyaya kendi gücümüzü gösterelim istiyoruz. Bu akşam umduğumuzdan daha çok bir kalabalık oldu. Bundan sonra da Saadet Partisi’ne destek veren partililerimizle bu işi göğüsleyeceğimize inanıyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 1868 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT