Rant oyununun içinde değiliz

Rant oyununun içinde değiliz
Sarıyer Belediyesi’nin Eczacıbaşı’na sağladığı rant CHP İlçe Teşkilatı’ndan bazı kişileri de rahatsız etti.

CHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Zeki Gündü yaptığı basın açıklamasında, “Hiç kimsenin partimizi, Sarıyer’de tabela partisi yapmaya hakkı yoktur. Genel Merkezimizin bu konuyu soruşturmasını, sorumlu olanların öncelikle tespiti ve gereğinin yapılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Gündü açıklamasında CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Abdaloğlu’nun “İlçe Başkanlığı da bu projenin yanında, onlar da bu projenin geçmesini istediler” sözlerine de “Bazı CHP İlçe Yöneticileri olarak, basında söz konusu olan Eczacıbaşı Rant Oyununun içinde değiliz” dedi.

İşte o basın açıklaması
Bizler, C.H.P. Sarıyer İlçesi Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, sözlerimize başlamadan önce Tüm Halkımızın Geçmiş Kurban Bayramını Kutlar, nice güzel Kurban Bayramları geçirmelerini dileriz. Bazı CHP İlçe Yöneticileri olarak, basında söz konusu olan ve Sayın Meclis Üyemiz Muzaffer Abdaloğlu’nun gündeme getirdiği Eczacıbaşı Rant Oyununun içinde değiliz.

Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız, yapılan bir yanlış varsa yapanlar da sonucuna katlanırlar. Parti yetkililerimizi geçmişten ders alınarak daha duyarlı olmaya çağırıyoruz. Fırsatçılara fırsat tanımayalım. Bu gibi insanlar her yerde var olurlar, önemli olan onlara fırsat tanımamak, derslerini verebilmektir. Hiç kimsenin partimizi, Sarıyer de Tabela Partisi yapmaya hakkı yoktur. Genel Merkezimizin bu konuyu soruşturmasını, sorumlu olanların öncelikle tespiti ve gereğinin yapılmasını bekliyoruz.

Saygılarımızla…

İlçe Başk.Yard. Zeki GÜNDÜ

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum