R.Kavağı 9 kişiyle 3 puana uzandı

R.Kavağı 9 kişiyle 3 puana uzandı
R.Kavağı toplam 3 kırmızı kartın çıktığı Ramispor maçını kazanmasını bildi.

R.Kavağı maça hırslı ve istekli başladı. Ramispor'u sağlı sollu ataklarla rahatsız eden R.Kavağı maçın 26. dakikasında 10 numaralı Evren rakip ceza sahasının sol tarafından yaklaşık 30 metreden sert ve düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Devrenin bitmine kadar maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Devre 1-0 R.Kavağı'nın üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarı Ramispor eşitliği bozmak için daha hırslı ve istekli başladı. Maçın 59.dakikasında Ramispor'un 6 numaralı futbolcusu aynı kaleye ve aynı yerden aynı vuruş ile golü buldu. Durum 1-1 oldu.



Yediği golden sonra hırslanan R.Kavağı etkili ataklar geliştirmeye başladı. Maçın 65.dakikasında R.Kavağın 2 numaralı futbolcusu Şükrü, Ramispor ceza sahası içerisinde olan karambolde dönen topu tamamladı ve durumu 2-1 yaptı. R.Kavağı golden sonra ataklarını dahada sıklaştırdı. Maçın 73.dakikasında ortadan topla giden 8 numaralı futbolcu Yunus, üç Ramisporlu futbolcuyu geçip yerden düzgün vuruşla kalecinin altından R.Kavağıspor'un 3. golünü attı ve durumu 3-1’ e getirdi.

Golden sonra 83.dakikada R.Kavağıspor'un sol köşe gönderinden kazandığı serbest vuruş öncesi Ramispor ceza sahası içerisindeki kargaşada Evren’in başlatıp 9 numaralı Serkan’ın kaleciye yaptığı ve kalecinin de rol keserek yere düşmesi sonucu maçın hakemi Serkan’a kırmızı kartını göstererek oyundan attı.
10 kişi oynayan R.Kavağıspor, Ramisporun soldan geliştirdiği bir atakta 8 numaralı futbolcu Yunus’un rakibini arkadan çekmesi sonucu ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. 9 kişi kalan R.Kavağıspor'un üzerine gelmeye başlayan Ramisporun 89. dakikada 14 numaralı futbolcusunun bir hava topunda R.Kavağı kalecisine yaptığı kontrolsüz hareket sonucu hakem direk kırmızı kartını göstererek oyundan attı.

Maç R.Kavağısporun 3-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı. 



Bu haber toplam 1783 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT