Pınar'da parklanma çözüldü

Pınar'da parklanma çözüldü
Pınar Mahallesi’nde yılardır devam eden parklanma sorunu Muhtar Ayhan Yılmaz’ın girişimiyle sonunda çözüldü.

Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz’ın çabaları sonuç verdi. Mahallede esnaf ve vatandaşların yıllardır şikâyetçi oldukları parklanma sorunu çözüldü. Özellikle servis araçlarının otoparka çevirdiği Çamlıbel Caddesi’ndeki yolun bölünmesiyle mahalle rahat bir nefes aldı. Daha önce araçların caddeye park etmesinin önüne bir türlü geçilemiyor ve hem esnaf hem de mahallede yaşayan vatandaşlar büyük sıkıntı yaşıyorlardı. Yapılan çalışma sonucunda yolun iki şeride bölünmesiyle servis araçlarının buraya park etme imkânı kalmadı. Mahalleye adeta nefes aldıran Muhtar Yılmaz’ın bu çalışması mahalle halkının takdirini topladı.

pinarmahallesisariyer_650779528.jpg

İBB ve Sarıyer ortak çalıştı
Muhtarlığın girişimleriyle başlayan çalışmayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi projelendirirken, çalışmasını ise Sarıyer Belediyesi yaptı. Mahallesindeki bir sorunun daha çözülmesinden duyduğu memnuniyetle gazetemize konuşan Muhtar Ayhan Yılmaz, “Bu problem mahalle için çok ciddi bir sıkıntıydı. Vatandaşlarımız hemen her gün şikâyet ediyorlardı ancak bir türlü çözüm bulunamıyordu. Sonunda yolu bölerek çözüm sağlayabileceğimizi düşündük. Bu talebimize hem İBB hem de Sarıyer Belediyesi destek verdi. Kendilerine katkılarından dolayı mahallem adına teşekkür ediyorum. Sırada yolun sonundaki rampa var onu da inşallah çözeceğiz” dedi.

Mahallenin girişi farklı bir görünüme kavuştu
Ayrıca mahalle girişine yapılan trafik düzenlemesi de araç giriş ve çıkışında büyük kolaylık sağladı. Burada yol düzenlemesi yapılırken göbekte yapılan alan ise mahalledeki Yunus Emre Çiçekçilik tarafından çiçeklendirildi. Muhtar Yılmaz, bu katkısından dolayı Yunus Emre Çiçekçilik’e de teşekkür etti.

Bu haber toplam 12327 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT