Pınar'a 4 milyonluk yatırım

Pınar'a 4 milyonluk yatırım
Pınar Mahallesi Çamlıbel Caddesi’nde elektrik ve telefon hatları yeraltına alındı.

Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz’ın çabaları ile mahallenin birçok sorunu çözülüyor.  Çamlıbel Caddesi’nde Elektrik ve telefon hatları yeraltına alındı. Direk Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın talimatıyla yapılan çalışma 4 milyon TL’ye mal oldu.

Bakan muhtarı aradı
Binalara yakın geçen elektrik hatlarının tehlike oluşturması sebebiyle bu sorunu çözmek isteyen Mahalle Muhtarı Ayhan Yılmaz, konuyu Kalender’deki BEDAŞ Şube Müdürü Mehmet Sayın’a açtı. Buradan direk olarak Enerji Bakanlığı ile temasa geçildi. Enerji Bakanı Taner Yıldız telefonla Muhtar Yılmaz’ı arayarak bu sorunun hemen çözüleceğini belirterek, “Pınar Mahallesi’ne hayırlı olsun” dedi. Başlatılan çalışmalarla Çamlıbel Caddesi şantiye alanına döndü. Elektrik ve telefon hatları yerin altına indirildi. Bu çalışma bittikten sonra Sarıyer Belediyesi de yolun asfaltını ve kaldırımlarını yapacak.



Yılmaz; "Çok önemli bir sorun çözüldü"
Sarıyer Manşet’e konuşan Ayhan Yılmaz, çok önemli bir hedefini gerçekleştirdiğini vurgulayarak, “Vatandaşlarımız ciddi sıkıntı yaşıyorlardı. Özellikle elektrik hatları binalara çok yakın geçtiği için büyük bir risk oluşturuyordu. Eskiden mahalleye 10 bin wat elektrik geliyordu, şimdi bu 35 bine çıktı. bu konuda da rahatlamış oldu. Başta Sayın Enerji Bakanımız Taner Yıldız olmak üzere emeği geçen herkese mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 9174 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum