Piknikte izdiham yaşandı

Piknikte izdiham yaşandı
AK Partili 50 bine yakın kadın Sarıyer Mehmet Akif Ersoy Piknik alanında buluştu.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları tarafından düzenlenen pikniğe 50 bine üzerinde partili kadın katıldı. İlçe teşkilatlarıyla koordineli bir şekilde yürütülen çalışmada 1000’den fazla otobüs partilileri piknik alanına taşıdı.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları tarafından her yıl yapılan geleneksel piknik etkinliği, Sarıyer Mehmet Akif Piknik Alanında gerçekleşti. Yoğun bir katılımın olduğu pikniğe 50 bine yakın bir katılımın olduğu bildirildi. Etkinliğe İstanbul il ve ilçe teşkilatlarından toplam 1000 dolaylarında otobüsün kaldırıldığı belirtildi. Piknik, sabahın erken saatlerinde kahvaltı ile başladı. Öğle saatlerinde ise AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, etkinliğe katılan partililere yemek ikram etti.

Kadın partililerin yanlarında çocuklarını da getirdiği gözlenirken, çocuklar piknik alanında bulunan parkta oynadı, kadınlar ise canlı müzik ve parti şarkıları eşliğinde eğlendi.

Öte yandan Bahçeköy yolu yoğunluk nedeniyle trafiğe kapatıldı.  Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı noktada ilçe belediyelere ait otobüsler nedeniyle gün boyunca büyük bir yoğunluk yaşandı. Pikniğe 25 bin kadın beklenirken, bu sayının neredeyse iki katına çıkınca alanda izdiham yaşandı.

Bu haber toplam 1396 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT