Peri masalı gibi düğün!

Peri masalı gibi düğün!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı görkemli düğün töreni ile Dr. Cengiz Alp’in kızı Sinem Naz Alp, Güney Koreli nişanlısı Kyungsub Shin ile hayatını birleştirdi.

Sarıyer siyasetinin sevilen isimlerinden Dr. Cengiz Alp’in kızı Sinem Naz Alp, Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile Güney Koreli nişanlısı Kyungsub Shin ile dünya evine girdi. Siyaset, spor, sanat ve iş dünyasından birçok seçkin konuğun katıldığı ve her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü görkemli düğün töreninde birbirinden renkli anlar yaşandı.



Düğüne seçkin isimler katıldı
Dr. Cengiz Alp ve eşi Aycan Alp’in davetlileri kapıda karşıladığı düğün töreni kokteyl ile başladı. Gece zengin bir menünün hazırlandığı yemekle devam etti.  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sevil Kılıçdaroğlu ile katıldığı düğünde, eski DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, eski Kültür Bakanı CHP’li Ercan Karakaş ile eşi sanatçı Müjde Ar, eski Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Sanatçı Oya Aydoğan, Cem Vakfı Genel Başkanı Prof.Dr. İzzettin Doğan, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Meclisi Üyesi CHP’li Erol Aydın, CHP’li Ali Sönmez ve iş adamı Erdal Çakır'da misafirler arasında yer aldılar.



Genç çiftin nikâh şahitliğini Kılıçdaroğlu yaptı
Genç çiftin nikâh şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz ve Cem Vakfı Genel Başkanı Prof.Dr. İzzettin Doğan yaparken, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün son anda düğüne katılamaması nedeniyle, nikâhı Sarıyer Belediye başkanı Şükrü Genç kıydı. Genç çifte mutluluklar dileyen Kılıçdaroğlu evlilik cüzdanını geline verdi. Havai fişeklerin atıldığı anda genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.



CHP liderine ilgi büyüktü
Düğüne katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ilgi büyüktü. Kokteyl verilen bahçedeki konukların arasında dolaşıp, sohbet eden Kılıçdaroğlu ile davetliler bol bol fotoğraf çektirdi. Kılıçdaroğlu’nun Dr. Cengiz Alp ve İlçe Başkanı Mehmet Deniz’le olan samimiyeti dikkat çekerken, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in moralinin bozuk oluşu da gözlerden kaçmadı.



Kılıçdaroğlu makam aracında Sarıyer Manşet’i okuyarak ayrıldı
Gecenin sonunda manşetinde "Sarıyer Belediyesi'nde kaçak plaza krizi" haberi bulunan Sarıyer Manşet Gazetesi’nin son sayısını alan Kılıçdaroğlu, muhabirimize “Sarıyer ile ilgli haberleri gazetenizden takip edeceğim” dedi.

Peri masalını andıran görkemli düğün töreninde siyasi gelişmeler de eksik olmadı. Tüm bu detaylar da Sarıyer Manşet’te olacak…


















 

Bu haber toplam 12849 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum