Özsoy'dan Hisarüstü'ne Kültür Merkezi sözü

Özsoy'dan Hisarüstü'ne Kültür Merkezi sözü
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Rumeli Hisarüstü’nde büyük bir ilgiyle karşılandı. Özsoy, Rumeli Hisarüstü’ne kültür merkezi sözü verdi.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, tüm mahallelerde olduğu gibi Rumeli Hisarüstü’nde de büyük bir ilgiyle karşılandı. Mahallede esnaf ziyareti yapan Özsoy, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.  Rumeli Hisarüstü’ne yapılan metronun çok yakında hizmete sunulacağını belirten Özsoy, metro istasyonunun üstüne de çok güzel bir kültür merkezi yapacaklarının sözünü verdi.

hisaric1.jpg
 

hisaric2.jpg

Özsoy, “Sarıyer için büyük projelerle geliyoruz”

AK Partili Sedat Özsoy esnaf ziyaretinin ardından akşam saatlerinde Sivas Hafik Düzyayla Köyü Derneği’nde İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve kurucu İlçe Başkanı Av. Nurettin Çelik ile birlikte halkla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Özsoy, Sarıyer ile ilgili projelerini anlattı. Özsoy, “Sarıyer’i ayağa kaldıracak çok büyük projelerle geliyoruz. Hükümet arkamızda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi arkamızda bir dediğimiz iki olmuyor. Ne istiyorsak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş yapılması için hemen talimat veriyor. Bu Sarıyer için çok büyük bir şanstır. Destek verin Sarıyer bu şansı kaçırmasın. Büyük projelerle Sarıyer’i İstanbul’un bir numaralı ilçesi yapacağız” dedi.
 

hisaric4.jpg

“Halkımız nasıl istiyorsa mülkiyet sorununu öyle çözeceğiz”

Sarıyer’in tapu sorununu yerinde dönüşümle, halkla beraber çözeceğini söyleyen AK Partili Özsoy, “Size gelip evinizi yıkacaklar diyenlere inanmayın. Sedat Özsoy görev yaptığı 5 yıllık süre zarfında kimsenin tuğlasına dokunmadı. Bundan sonra da dokunmaz. Tapu sorununuzu hep birlikte çözeceğiz. Sizin istemediğiniz hiçbir çözüm bizim içinde çözüm değildir. Biz yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz” dedi.
 
hisaric3.jpg

Mevcut belediye 5 yılını boşa geçirdi

CHP’li Sarıyer Belediyesi’nin 5 yılını eleştiren Ak Partili Özsoy, “Hani 3 ayda tapu veriyorlardı? Şimdi hangi yüzle karşınıza çıkacaklar. Size ne anlatacaklar çok merak ediyorum. Koca 5 yılı boşa geçirdiler Sarıyer’e hiçbir eser kazandırmadan belediyenin borcunu 230 trilyona çıkarttılar. Bir temel attılar bakın orada çürüyor” diye konuştu. 
Rumelihisarüstü ’nde AK Partili Özsoy’a olan yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 3977 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum