Özsoy: Herkes tapusuna kavuşacak!

Özsoy: Herkes tapusuna kavuşacak!
Rumelihisarüstü ve Emirgan’da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, 'Sarıyer'de herkes tapusuna kavuşacak' dedi.

Rumelihisarüstü ve Emirgan’da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, “Sarıyer’in mülkiyet sorununu çözeceğiz. Herkes tapusuna kavuşacak. Her şey Sarıyerlilerin istediği şekilde gerçekleşecek. Hiç kimse mahallesinden 1 metre öteye gitmeyecek” dedi.

emirganic1.jpg

 
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Rumelihisarüstü ve Emirgan’da vatandaşlarla bir araya geldi. İlk önce Hisarüstü sakinleriyle bir araya gelen Özsoy, daha sonra Emirgan 951 Ada Konut Yapı Kooperatifi’nde yaklaşık 300 kişiyle toplantı yaptı. Toplantıda daha çok bu mahallelerde yaşanan mülkiyet sorunu konuşuldu. Sarıyer’in mülkiyet sorununu çözeceğinin sözünü veren Özsoy, bu sorunu vatandaşlarla birlikte çözeceğinin de garantisini verdi.
 

Mülkiyet sorununu bu dönem çözüyoruz

emirganic2.jpg

Sarıyer’in tüm mahallelerinde mülkiyet probleminin yaşandığını belirten Özsoy, “Yerinde Kentsel Dönüşüm vatandaşımızın kurtuluşu olacak. Devlet size ön ayak oluyor, sizlerden bir şey beklediği yok. Derbent mahallesinde vatandaşlarımız küçük rakamlarla, ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmadan yüzbinlerce liralık evlerine kavuşuyorlar. Parkıyla, camisiyle, sağlık ocağıyla rahat huzurlu bir şekilde oturacağınız alanlara da kavuşmuş oluyorsunuz. Tüm bu dönüşümdeki ısrarımız 1999 depreminden kaynaklanıyor. Maalesef evlerimiz eski, depreme dayanıksız durumda. Sarıyer’deki binaların %65’i çok kötü durumda. İstanbul’da ciddi bir deprem olması noktasında bizleri şuan ki mevcut halimizde çok büyük sıkıntılar bekliyor. Bu yüzden devlet bu formülü üretiyor” dedi.
 

Kimse mahallesinden 1 metre öteye gitmeyecek!

emirganic3.jpg

Her şeye o bölgede yaşayan vatandaşlarla karar verileceğinin altını çizen Özsoy, “Biz çözüm noktasında projemizi getireceğiz, bir parselde yaşayan herkesi bir araya getireceğiz, projemiz bu onay verirseniz başlayacağız. “Yok olmaz” derseniz de bir şey yapmayacağız. Muhalefet, halkı korkutarak oy toplamanın peşinde, sakın onlara prim vermeyin. Kimse yerinden 1 metre öteye gitmeyecek. Biz sorunlarınızın çözümü adına göreve geliyoruz. Benim vatandaşım artık akşam huzurla başını yastığına koyacak, sabah da huzurla uyanacak” dedi.

Bu haber toplam 4124 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT