Özdemir'den bayram mesajı

Özdemir'den bayram mesajı
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir tüm Sarıyerlilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yayınladığı bir mesajla kutladı.

Değerli Sarıyerliler,
Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kuruluşunun 88. yıldönümünü kutlamanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İnsanlık tarihi, Atatürk'ün Önderliğinde yürütülen Kurtuluş Savaşında onunla beraber şanlı bir mücadele veren silah arkadaşlarının, çok büyük zorlukların ve imkânsızlıkların üstesinden gelerek milletimizin böylesine sarsılmaz ortak iradesiyle Cumhuriyetimizin temelini attıklarına ve kendi kaderini, kendi elleriyle ve kanlarıyla yazdıklarına şahit olmuştur.

Bu anlamda Cumhuriyet, Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden dirilişin adıdır. Bu bilinç içinde devletimize ve cumhuriyetimize sahip çıkmak birlik, beraberlik ve sevgi içinde değerlerimizin kıymetini bilmek en önemli vatandaşlık görevimizdir.

Bu nedenle; Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün korunup kollanmasında hepimize sorumluluk düşmektedir.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını içten dileklerimle kutlarım.

Hüseyin ÖZDEMİR
AK PARTİ Sarıyer İlçe Başkanı

Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT