Özdemir minibüsçüleri dinledi

Özdemir minibüsçüleri dinledi
AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer Minibüsçüler Kooperatifi'nin yöneticileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Bekir Gündoğdu, Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Turan ile birlikte Sarıyer Minibüsçüler Kooperatifi yöneticileriyle yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul genelinde yaptığı trafik düzenlemesiyle ilgili olarak Sarıyer’deki minibüsçü esnafının görüşleri alındı.



Sarıyer Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hikmet Kaymak, Kooperatif Müdürü Efrail Acar ve minibüsçü esnafının sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini de tek tek not eden Başkan Özdemir, Büyükşehir’in yapacağı tüm düzenlemelerde esnafın görüşlerini dikkate alacağının altını çizdi. Sarıyer’deki minibüsçülerin diğer ilçelere örnek olduğunu da vurgulayan Özdemir, bu özverili çalışmalarından dolayı kooperatif yöneticilerine de teşekkür etti.

Kooperatif Başkanı Hikmet Kaymak da, sık sık kendileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Başkan Özdemir’e tüm esnaflar adına teşekkür ederek, Sarıyer halkına en iyi hizmeti vermek için çaba harcadıklarını belirterek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin minibüsçülerle ilgili yapacağı tüm düzenlemelerde koordineli olarak çalışmak istediklerinin söyledi.

Bu haber toplam 3364 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT