Özdemir, Maden’de konuştu

Özdemir, Maden’de konuştu
Maden mahallesi seçim irtibat bürosu açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Özdemir, “Sarıyer’de muhalefette olmamıza rağmen vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getirdik” dedi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Maden Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açtı. Açılışta konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “Sarıyer’de muhalefette olmamıza rağmen vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getirdik” dedi.

AK Parti Maden Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılışına Milletvekili Adayı İbrahim Yiğit, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Sarıyer İlçe Yöneticisi Necati Korkmaz’ın coşkulu konuşmasından sonra söz alan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir AK Parti’nin Sarıyer’e verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini belirtti. Özdemir, “Muhalefet partileri maalesef Sayın Başbakanımızın deyimiyle ‘yürüyen yalan makinası’. Siyaset hiç bu kadar seviyesizleşmedi, bu kadar düşmedi. Sarıyer’de Sayın Kılıçdaroğlu’nun küçültülmüş hali, bir prototipi var” dedi.



Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik
Özdemir konuşmasında şunlara değindi: “Türkiye 2011 Haziran seçimlerine hızlı bir şekilde yoluna devam ediyor. 8,5 yılda AK Parti iktidarıyla Türkiye’de birçok şeyi değiştirdik. Siyasette sözünün eri olmak kavramını getiren, verdiği sözün hakkını yerine getiren bu hakka riayet eden bir siyaset anlayışı getirdik. Sarıyer’de muhalefette olmamıza rağmen vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getirdik. AK Parti olarak hangi sözler verilmişse bunların hepsi yerine getirildi.

Sarıyer’de Kılıçdaroğlu’nun küçültülmüş hali var
Mülkiyetle ilgili meselelerde duyarlılığımız en yüksek seviyede devam ediyor. Söz vermiş olduğumuz bütün pilot uygulamaları gerçekleştirdik. Bütün bunlara rağmen malum bazı şahsiyetler siyaset adına yalan söylüyorlar, korku politikasını şuanda Sarıyer’de yaymaya çalışıyorlar. Muhalefet partileri maalesef Sayın Başbakanımızın deyimiyle ‘yürüyen yalan makinası’. Siyaset hiç bu kadar seviyesizleşmedi, bu kadar düşmedi. Sarıyer’de Sayın Kılıçdaroğlu’nun küçültülmüş hali, bir prototipi var. Biz sözümüzün eriyiz. Bu karalama, korkutma kampanyaları tutmayacaktır. İnşallah 2011 seçimlerinden sonra 2014’te Sarıyerliler inşallah AK Parti belediyeciliğiyle hizmet almaya devam edecektir.



İbrahim Yiğit: “Tam özgürlükçü sivil bir anayasaya için güç verin”
Özdemir’in ardından söz alan mevcut milletvekili ve Milletvekili Adayı İbrahim Yiğit, Türkiye’nin yeni dönemde tam özgürlükçü sivil bir anayasaya kavuşacağını söyledi. Yiğit, “Geçen sene 26 maddeyi değiştik. Bu sefer tamamını değiştirmek istiyoruz. Çünkü bu anayasa 12 Eylül anayasasıdır. Özgürlüklerinin önünü kapatmış demokrasiyle bağdaşmayan bir anayasa. Bunun için bize güç verin. Biz bu dönemi çok önemsiyoruz hedef 2023. AK Parti iktidarı olarak Türkiye’de çok önemli hizmetlere imza attık. Ve ülkemize dev hizmetleri kazandırmaya da devam edeceğiz.  Bizim insanımız hizmetin en iyisine, en doğrusuna layıktır ” dedi.

Bu haber toplam 2178 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT