Özdemir: 2014’e hazırız

Özdemir: 2014’e hazırız
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı TİM’de düzenlediği 4. olağan kongresini tam bir şölene çevirdi.

AK Parti Hüseyin Özdemir’le “Yola Devam” dedi.
Hüseyin Özdemir’in yeniden başkan seçildiği kongrede, 2014 yerel seçimleri için önemli mesajlar verildi. Yüzde ellisinin değiştiği yönetim listesinde sürpriz isimler yer aldı.





AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın TİM Maslak Show Center’de gerçekleştirilen 4. olağan kongresi büyük bir heyecana sahne oldu. Hüseyin Özdemir’in tek listeyle yeniden başkan seçildiği kongrede; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem yaptıkları konuşmalarda 2014 yerel seçimleri için önemli mesajlar verdiler. Renkli anların yaşandığı kongrede İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in “2014’de hazır mıyız?” sorusuna salonu dolduran binlerce kişi “hazırız” diye bağırdı. AK Parti’yi Sarıyer’de 2014 yerel seçimlerine hazırlayacak olan listede sürpriz isimler yer aldı. Eski yönetimin neredeyse yüzde ellisi değişti.





Sedat Özsoy da kongreye katıldı
2014 için AK Parti’den adaylığı konuşulan eski Sarıyer Belediye Başkanı Sedat Özsoy’un yanı sıra MHP’li Meclis Üyeleri Erol Akkuş, Osman Güloğlu ve CHP Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar da kongreye gelenler arasındaydılar.



Özdemir “Kırgınlıkları geride bırakıp hedefe kilitlendik”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan Özdemir şöyle konuştu: "Tüm kırgınlıkları geride bırakarak hedefimize kitlendik. Sokak-sokak, hane hane birebir markajla gece gündüz demeden tüm gönüldaşlarımızın üstün performansıyla Haziran 2011 seçimlerini geride bıraktık. AK Parti bayrağını yeniden layık olduğu birincilik kürsüsüne çıkardık. 2009 yerel seçimlerinde 46 bin olan oy sayımızı, 2011 seçimlerinde yüzde 55 arttırarak 72 bine çıkardık. Bu başarı hepimizin."

Sarıyer’e yatırımlarımız devam ediyor
"İBB’nin Sarıyer’imize yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Yine Sarıyer Devlet Hastanesi’nin ihale süreci tamamlandı. Cumhuriyet mahallesinde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi projesi İl Genel Meclis’inin 2012 bütçesine alındı. İstanbul’un en modern hükümet konağı Sarıyer’de yapıldı. Metronun Hacıosman’a gelmesi hayaldi, artık İstanbul’un her noktasına ulaşım kolay ve konforlu bir şekilde sağlanıyor. Kadir başkanımızın kararlılığı dağları deldi. Çayırbaşı karayolu tüneli inşallah baharda hizmete giriyor."



Mülkiyette olmazsa olmazımız yerinde çözümdür
"Sarıyer’de tapu vaadi dönemi bitmiştir. Cumhuriyet tarihinde ilk defa Sarıyer’de tapu dağıtım töreni yapılmıştır. Bundan sonra yeni trend artık tapu dağıtım törenleridir. Sarıyer’imize hayırlı uğurlu olsun. İl Başkanımızın dediği gibi, ‘Vatandaşımızın razı olmadığı hiçbir çözüm AK Parti’nin çözümü değildir’ sözünden hareketle; sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımızla toplantılar düzenleyerek onların çözüme katkıda bulunmalarını sağlıyoruz. Mülkiyet probleminde olmazsa olmazımız yerinde çözümdür. Hiçbir yurttaşımızın tapu probleminden dolayı evini kaybetmesine, mağdur olmasına izin vermedik, vermeyeceğiz.
2014’e hazırız"

"Sarıyer, siyaseti hizmet odaklı değil, korku odaklı yapanların Sarıyer’e hiçbir şey kazandırmadıklarını, Sarıyerliler net bir şekilde gördü ve 2011 Haziran seçimlerinde net bir şekilde cevabını verdi. Amacımız sıkıntılarını çözmüş, huzur içinde yaşayan bir Sarıyer. Hedefe giden yolda ihtiyacımız olan birinci faktör; 2002 ruhunu yeniden ciğerlerimize kadar teneffüs etmektir. İlçe yönetim kurulu listemizi bu heyecanı taşıyan vizyon sahibi arkadaşlardan oluşturmaya gayret ettik. Hiç kimseyi öteleştirmeden yepyeni sayfalar açıyoruz. Olağanüstü gayretlerle, fedakarlıklarla, yüreğinizi ortaya koyarak çok büyük başarıla imzalar arttık. Şimdi Sarıyer’de tekrar tem yumruk olmaya, yeni destanlar yazmaya, yerel seçimlerde mührümüzü Sarıyer’e vurmaya hazır mıyız? Biz hazırız, Sarıyer hazır. Bizi izlemeye devam edin. Kongremiz teşkilatımıza, Sarıyerimize hayırlı olsun"

Topbaş: “Boş teneke lafıma birileri bozuldu ama…”
Özdemir’in ardından konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, ''Bizler hepimiz 21. yüzyıla tanıklık ediyoruz. Birlikte bu yüzyılı yaşayan insanlarız. Dünya bir kırılma noktasından dönmekte. Küresel ve bölgesel güç dengeleri yer değiştiriyor. Böyle bir değişim sürecinde, bu değişimi iyi okuyabilenler, görebilenler vizyonu buna yetebilenler ülkeleri geleceğe taşıyabiliyorlar. İşte Sayın Başbakanımızın, dünyadaki algılanışı, Türkiye'yi taşıdığı nokta böyle bir vizyonun yansımasıdır'' diye konuştu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da göndermede bulunan Topbaş, “Seçimlerde boş tenekenin sesi çok çıkar dediğimde birleri bozuldu. Boş tenekelerin sesi gerçekten de çok çıkıyor. Boş olduklarını gördük” dedi.



Derbent’lilerden Topbaş’a teşekkür
Salona gelen Derbentliler sık sık İBB Başkanı Kadir Topbaş’a “Derbent seninle guru duyuyor” sloganları attılar. Derbent Yapı Kooperatifi konuşmasının ardından Topbaş’a çiçek vererek, mahalledeki mülkiyet problemi ile ilgili İBB’nin geliştirdiği çözümden dolayı teşekkür ettiler.



Babuşçu “2014’te Sarıyer’de tüm boş tenekeleri ortadan toplayacağız”
AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu da kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, ''Bugünden itibaren kongrelerimizi yarılamış, yarıyı devirmiş olacağız. Her birisinde bayram coşkusunu yaşamış, her birisinde partimizin kurumsallaşma sürecine yeni bir tecrübe ilave ettiğimiz, her birisinde siyasete yeni insanların katılması için fırsat ürettiğimiz, her birisinde bir olmanın, birlik olmanın ve birlikte Türkiye olmanın heyecanını hazzını yaşadığımız kongreleri gerçekleştiriyoruz'' ifadelerini kullandı.  Topbaş’ın boş teneke sözlerine de değinen Babuşçu, “2014’te Sarıyer’de tüm boş tenekeleri toplayacağız. İnşallah Sarıyer’i tekrar geri alacağız” dedi.



Erdem: “Sarıyer’in sorunlarının farkındayız ve çözüyoruz "
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, partililere yıllardır birlikte yol arkadaşlığı yaptığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini belirtti. Erdem, Türkiye'nin, İstanbul ve Sarıyer'in sorunlarının farkında olduklarını, sorunların çözümü noktasında önemli mesafeler katettiklerini kaydederek, şunları söyledi: ''Türkiye'nin aslında bir numaralı problemi, muhalefet problemidir. Türkiye'nin iktidar diye bir problemi var mı- Yok. Çünkü asırlardır çözülmez zannedilen birçok problemi çöze çöze bugünlere geldik. Çözüyoruz. Bugün dünyada işler tersine gidiyor. Dünya sıkıntılı, dünya kan ağlıyor. Her gün dünyada işsiz sayısına yeni işsizler katılıyor. İflas eden fabrikaların, iş yerlerinin sayısı günden güne artıyor ve dünya daralıyor ama bugün Türkiye buna rağmen, 2008'de başlayan krize rağmen 2010 gibi 2011'i de başarıyla geride bıraktı. Başarılarımıza yeni başarılar kattık, katmaya devam ediyoruz. Varsa bir problem çözümü AK Parti'dir.''



AK Parti Sarıyer’e çıkartma yaptı
Binlerce kişinin katıldığı kongreye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sarıyer’den sorumlu İstanbul milletvekili Ahmet Baha Öğütken, AK Parti İstanbul milletvekillerinden Mustafa Ataç, Nimet Baş, Volkan Bozkır, İbrahim Yiğit, Türkan Dağoğlu, Şirin Ünal, Sevim Savaşer, Osman Aşkınbak, Ahmet Ertürk, Sinop Milletvekili Sarıyer eski kaymakamı Mehmet Ersoy, eski milletvekillerinden Canan Kalsın ve Selami Uzun, İl Başkan Yardımcılarından Halis Dalkılıç, Haydar Ali Yıldız, Abdullah Güler, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, eski Sarıyer Belediye başkanı Yusuf Tülün, Eski İlçe Başkanı Nurettin Çelik,  çeşitli ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

İşte AK Parti Sarıyer’in yeni yönetimi

ASİL YÖNETİM KURULU


Başkan: Hüseyin Özdemir
Abdullah Günaylı
Adem Vurmaz
Ahmet Torun
Ahmet Yayla
Ali Düşmez
Aytaç Güngör
Bekir Karakuş
Buse Subaşı
Duran Taniş
Ferhat Koç
Fikret Güler
Gökşen Kılıç
Hasan Aras
Hasan Dündar
Hüseyin Coşkun
İsmail Bülbül
Kezban Köse
Mehmet Büyük
Meral Yıldırım
Muharrem Çotuk
Murat Karataş
Mustafa Tosun
Münevver Kızılbayır
Necati Korkmaz
Semiha Aslan
Serdad İnce
Seval Balcı
Şeref Özalp
Yaşar Girgin

YEDEK YÖNETİM KURULU
Efrail Acar
Coşkun Şahin
Ayşegül Kordagüç
Adnan Güven
Gürsel Erdem
Deniz Kırım
Ömer Açıkbaş
Burhan Can
Öner Yılmaz
Özkan Mavzer
Hakan Ayyıldız
Recep Baş
Hasan Demiralp
Ömer İlboğa
Çiğdem Dinç
Osman Terzi
Ozan Ezik
Ayşegül Kuyumcu
Serdar Sarıtaş
Necmi Erbaş
Aysun Sabancılar
Cemal Beyaz
Orhan Yaşar Aydın
Kenan Çağın
Yasemin Enci
Mehmet Aktan
Hasan Gıdak
Sevgi Özgül
Ali Paşa Seven
Musa Demir

İL DELEGESİ ASİL
Hüseyin Özdemir
Emine Küçük
Yusuf Turan
Mehmet Akif Şişmanoğlu
Nurettin Çelik
Canan Kalsın
Murat Yalçıntaş
Yusuf Tülün
Sündüz Şişman
Abdülkadir Karagöz
Bekir Karakuş
Mustafa Birinci

İL DELEGESİ YEDEK
Mustafa Tosun
Ahmet Yayla
Ali Düşmez
Mehmet Büyük
İsmail Bülbül
Duran Tanış













Bu haber toplam 5596 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum