Osman Demir’den açıklama

Osman Demir’den açıklama
Sarıyer Belediyesi Ruhsat Müdürü Osman Demir, gazetemizde yer alan bir haberde isminin yer almasından dolayı rahatsız olduğunu belirterek açıklama yaptı.

Sarıyer Belediyesi’nin son atanan başkan yardımcılarından sonra konuştuğumuz çok sayıdaki CHP’li, Hayati Kaptanoğlu ve Ruhsat Müdürü Osman Demir’in atanmalarını beklediklerini dile getirmiş, belediye Başkanı Şükrü Genç’in bu atamaları yapmamalarını eleştirmişti. Biz de gazete olarak CHP’lilerin bu eleştirisini dile getirdik. Ancak isminin bu haberde kullanılmasından rahatsız olduğunu söyleyen Osman Demir gazetemize gelerek açıklama yapma gereği duydu.

Osman Demir’in açıklaması
Sarıyer Belediyesi’ndeki Başkan Yardımcılarının atanması ile ilgili haberde ismimin yer alması beni son derece üzmüştür. Farklı kişilerin ne düşündüğü beni ilgilendirmez ama beni bu göreve layık gören ve yorum yapan Sarıyer halkına teşekkür ederim. Ben görev yaptığım birimde Sarıyer Belediyesi’nin başarısı için elimden gelen gayreti gösteriyorum ve başarılı olduğuma da eminim. Bu haberde sanki farklı bir beklenti içerisindeymişim gibi gösterilmem doğru değildir. Benim beklentim ve önceliğim Sarıyer Belediyesi’nin başarıdır.

Bu haber toplam 8702 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum