'Önemli olan CHP’nin iktidarıdır'

'Önemli olan CHP’nin iktidarıdır'
CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Bahri Sipahi, CHP milletvekili adaylarına çalışmalarına artırmaları için mesaj verdi.

Sipahi, “Önemli olan sıralama değil, CHP’nin iktidarıdır” dedi.

Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’e konuşan sipahi, “Günde 2500 el sıkıyorum. Ailemle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlardan çok güzel tepkiler alıyoruz. Kılıçdaroğlu halk için bir umut olmuş bunu görüyorum” dedi.

Örgütün daha çok çalışması lazım
CHP örgütünün daha fazla çaba harcaması gerektiğini söyleyen Sipahi, “ Milletvekilliği sıralamasında 10. sıradayım ama 27. Sırada da olsam aynı enerjiyle çalışırdım. Burada önemli olan sıralama değil, ülkemizin geleceğidir. Milletvekili adaylarımız çok fazla çalışmalıdırlar. Belediye başkanlarımızın kendi ilçelerinde daha aktif olmaları gerekiyor. Belediye başkanları örgütüyle bütünleşmelidir. Tek hedefimiz ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13 Haziran’da başbakan olmasıdır” dedi.

İşçiyken Milletvekili seçildi
Siyaseti ülke ve halkın menfaati için yaptığını vurgulayan Sipahi, Türk Hava Yolları’nda işçi olarak çalışırken 1999’da DSP’den milletvekili seçildi. Dönemin en aktif milletvekilleri arasında gösterilen Bahri Sipahi, 2009 Yerel Seçimlerinde CHP’nin Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı oldu. Bayrampaşa’da 13 bin civarında olan CHP’nin oyunu 57 bine çıkartarak önemli bir başarı sağladı. Şimdi 12 Haziran seçimleri için ter döken Sipahi’nin eşi ise her an yanında bulunarak destek veriyor.

Bu haber toplam 6488 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT