Öğrenciler tehlike altında!

Öğrenciler tehlike altında!
Özellikle Sarıyer Tüneli'nin açılmasından sonra yoğunluğu daha da artan Maden Mahallesi Bağlar Sokak yolunu kullanan öğrencileri büyük tehlike bekliyor.

 

Sarıyer Tüneli’nin açılmasının ardından yoğunluğu daha da artan Maden Mahallesi Bağlar Sokağı’nda yön ve uyarıcı levhalarının olmaması yolu kullanan öğrenciler için büyük tehlike yaratıyor. Son dönemde yolda meydana gelen kazalar velileri de tedirgin etmeye başladı. Mahalle halkı ve bölgedeki okullarda okuyan öğrencilerin velileri uyarıcı levhalarının konulması ve kaldırım çalışmalarının yapılması için belediye yetkililerini göreve çağırdı.

tehlike_ic2.jpg
 
Yetkililer göreve!
Sarıyer Manşet'e konuşan veliler, “Tünelin açılmasından sonra Zekeriyaköy bölgesinde oturanlar genellikle bu yolu kullanmaya başladı. Hiçbir uyarı levhası yok. Bu yüzden yoldaki keskin virajlardan dolayı yayalar büyük tehlike yaşıyor. Buraya kaldırım çalışmasının yapılması, ayrıca uyarıcı levhalar ve hız kesicilerin konulması gerekiyor. İlgili yerlere hem veliler, hem de okul yönetimi tarafından gerekli yazışmalar yapıldı ancak hiç bir ses çıkmadı. Sarıyer Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yetkililerinden buradaki tehlikeyi bir an önce görmelerini ve gerekli çalışmaları yapmalarını bekliyoruz” diye konuştular.

tehlike_ic1.jpg

Bu haber toplam 7844 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum