Nüfus Müdürlüğü model oldu

Nüfus Müdürlüğü model oldu
Sarıyer Nüfus Müdürlüğü yeni binadaki yapısıyla Türkiye’deki birçok nüfus müdürlüğüne model olacak duruma geldi.

Birkaç yıl önce yüzlerce vatandaşın işlemlerini yapmak için kuyrukta beklediği ve bu haliyle ulusal basınında gündemine gelen Sarıyer Nüfus Müdürlüğü yeni binadaki yapısıyla Türkiye’deki birçok nüfus müdürlüğüne model olacak duruma geldi.

Ferahevler’de yapılan Hükümet Konağı’nda hizmet vermeye başlayan Sarıyer Nüfus Müdürlüğü’nde kuyruklar adeta tarihe karıştı. Vatandaşlar en fazla 5 dakika içerisinde işlemlerini tamamlayarak, memnun bir şekilde ayrılıyor.



Modern yapısı ve kaliteli hizmetiyle Türkiye’ye model olan Sarıyer Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, bu inanılmaz değişimi Sarıyer Manşet’e şöyle anlattı: “Eski binamızda yerimiz çok dardı, ona rağmen yine de vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için elimizden geleni yapıyorduk. Şimdi daha ferah bir yerimiz oldu. Durum böyle olunca sistem de değişti. Banko düzeninden masa düzenine geçtik. Eskiden vatandaşlar banko sırasında beklerken, şimdi masada oturarak işlemini yaptırıyor.  Sırası gelene kadar onlar için ayrılmış rahat koltuklarda oturuyorlar. Personelimizle birlikte sistemli çalışma şeklimiz de bu hizmetin kalitesini arttırdı. Birçok vatandaşımız daha modern bir ortamda daha kaliteli hizmet aldıkları için gelip teşekkür ediyor. Halkımızın bu memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor.”

Bu haber toplam 10902 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT