Nimet Çubukçu’dan esnaf gezisi

Nimet Çubukçu’dan esnaf gezisi
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Sarıyer merkezde esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Çubukçu’nun Sarıyer esnafıyla sıcak diyalogları gözden kaçmadı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu Sarıyer merkezde esnafı gezerek sorunlarını dinledi. Esnaf gezisinde, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan ve Ayla Serpil Bağrıaçık, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Meral Yalçınkaya, Mehmet Çakır ve ilçe yöneticileri de Bakan Çubukçu’ya eşlik etti. Esnafın sıcak karşıladığı Bakan Çubukçu alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

“Sarıyer esnafından alışveriş yapıyorum”
Bakan Çubukçu, Sarıyer esnafının 2002 yılından bu yana hem fikir hem de destek konusunda sürekli yanında olduklarını belirtti. Sürekli olarak Sarıyer esnafından alışveriş yaptığını söyleyen Çubukçu kendisini samimi bir şekilde karşılamalarından dolayı esnafa teşekkür etti.

cubukcuesnafziyic1_381847811.jpg

Gezi sırasında Sarıyer Tıp Merkezi’ne de geçen Bakan Çubukçu CHP’den milletvekili Aadaylığı için adı geçen Dr. Cengiz Alp’i de ziyaret ederek sohbet etti. Çubukçu, Sarıyer’e yaptıkları çalışmalardan dolayı Cengiz Alp’e teşekkür etti.

cubukcuesnafziyic2_451822466.jpg

Esnaf tarik cezalarından dert yandı
Bakan Nimet Çubukçu Sarıyer esnafını dolaştıktan sonra Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’nde bulunan Bellona adlı iş yerinde esnafın sorunlarını dinledi. Merkez mahallesinde yaşanan park sorunu ve kendilerine yazılan trafik cezalarıyla ilgili Çubukçu’ya bilgi veren esnaf, cadde üzerindeki park yasağından büyük sıkıntı yaşadıklarını belirtirken Çubukçu da konuyla ilgileneceğini söyledi.

cubukcuesnafziyic3_570496728.jpg

Özdemir, “Belediyeyi kaybettik diye projelerimizi yarım bırakmadık”
Çayırbaşı’na yapılması planlanan 350 yataklı devlet hastanesi ile ilgili sorulan bir soruya ise Hüseyin Özdemir, hastanenin temelinin Mayıs ayında yapılacağını söyledi. Özdemir, “Tünel inşaatı nedeniyle hastane projemizin temelinin atılması durumuna gelmesi biraz zaman aldı. Hastanenin yapılacağı alanda üzerinde projenin yer aldığı tabelanın Sarıyer Belediyesi tarafından yerinden kaldırıldı. Belediyeyi kaybetmemizden dolayı biz hiçbir projemizi yarım bırakmadık. Vermiş olduğumuz her sözün arkasındayız, çalışmalarımız bu bağlamda devam ediyor” dedi. Hükümet konağı ile birlikte tüm birimleri modern bir binada bir araya getirdikleri söyleyen Özdemir, Ferahevler ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesine de İETT seferlerinin başladığını belirtti.

cubukcuesnafziyic7_635289593.jpg

cubukcuesnafziyic4_669081682.jpg

cubukcuesnafziyic5_145702303.jpg

cubukcuesnafziyic6_873907277.jpg

Bu haber toplam 2933 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT