Muzaffer Taşkın itirafçı oldu

Muzaffer Taşkın itirafçı oldu
FETÖ’nün Sarıyer imamı iddiasıyla tutuklanan Muzaffer Taşkın itirafçı oldu.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ’nün Sarıyer imamı iddiasıyla tutuklanan Muzaffer Taşkın tahliye edildi. Taşkın’ın itirafçı olduğu ve birçok bürokrat, siyasetçi ve işadamının ismini verdiği öğrenildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ soruşturmaları kapsamında Sarıyer imamı iddiasıyla gözaltına alınan ve tutuklanan Muzaffer Taşkın 16 ay sonra örgüt aleyhine itirafçı oldu. Çok sayıda bürokratın ve örgüte himmet vererek yardım ve yataklık yapan birçok işadamı ile siyasetçinin de ismini veren Taşkın’ın örgüte ait birçok bilgiyi mahkemede anlattığı öğrenildi.

İfadesinde özellikle ismini verdiği bazı işadamı ve siyasetçilerin FETÖ’ye bağlı dernekler aracılığı ile örgüte para aktardığını itiraf ettiği ileri sürülen Taşkın’ın eğitim, inşaat ve madencilik alanında ruhsatların verilmesi ve söz konusu ruhsat izin sürelerinin uzatılması konusunda örgütte etkin olduğu iddia ediliyordu.

İtiraflarından sonra Taşkın’ın örgütün çözülmesinde katkıda bulunduğu gerekçesiyle adli kontrol şartıyla tahliye edildiği öğrenildi.

Bu haber toplam 11423 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT