Mutlu'dan dostlarına pazar kahvaltısı

Mutlu'dan dostlarına pazar kahvaltısı
Sarıyer siyasetinin sevilen ve renkli ismi AK Parti Meclis Üyesi Yakup Güngör Mutlu, 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala meclis üyelerini Pazar kahvaltısında ağırladı.
Kendisine ait Büyükdere’deki Canberra Restaurant’ta düzenlediği kahvaltıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyeleri katıldı. Sohbet havasında geçen kahvaltıda Sarıyer siyaseti konuşulurken, espriler havada uçuştu. Yurtdışında olduğu için kahvaltıya katılamayan AK Partili Halil Canarıkan ise Mutlu’yu arayarak kahvaltıya telefonla eşlik etti.
 
kahvaltiic1.jpg

Mutlu, 'Benim için en önemlisi dostluktur'

Tüm misafirleriyle yakından ilgilenen Yakup Güngör Mutlu, siyasetten ziyade dostluğun kendisi için daha önemli olduğunu vurgulayarak, “Hep beraber siyaset yaptık. İyisiyle kötüsüyle Sarıyer için hep iyi hizmetler için uğraş verdik. Ancak siyasetin ötesinde dostluk bambaşka bir olaydır. Bugün burada olan tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
 
CHP’de yeni listeye giremeyenler kahvaltıya katılırken, kendisine yer bulanların katılmaması ise dikkat çekti. Mutlu konuşmasında, “Yeniden listeye giren arkadaşlarımız gelmediler, burunlarından kıl aldırmıyorlar. Demek ki CHP belediyeyi alırsa bunlar belediyenin kapısını da bize kapatacaklar” şeklinde sitemde bulundu.
 
Kahvaltıya katılan meclis üyeleri herkesi bir araya getirerek örnek bir davranış sergilediği için Yakup Güngör Mutlu’ya teşekkür ettiler.
 
kahvaltiic2.jpg

Bu haber toplam 2862 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum