'Mülkiyet problemini birlikte çözelim'

'Mülkiyet problemini birlikte çözelim'
İstinyeliler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Sedat Özsoy mülkiyet problemiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Sarıyer’in mülkiyet problemi ile ilgili konuşan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, “Ben 5 yıl görev yaptım. Hiçbir vatandaşımı mağdur etmedim. Vatandaşım evinde huzurlu olsun, çatısı akmasın diye elimden ne geliyorsa yaptım. Şimdi hükümet arkamda, büyükşehir arkamda, destek olun bu işi hep beraber çözelim” dedi.

mescitli4.jpg

mescitli1.jpg
 
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, İstinye Koru Mahallesi’nde bulunan Erzurum İspir Mescitli Köyü Derneği’ni ziyaret etti. Mahalle halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Sedat Özsoy, burada Sarıyer’in en önemli sorunu olan mülkiyetle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Özsoy, “AK Parti hükümeti arkamızda, büyükşehir belediyesi arkamızda inşallah sizlerin de desteği ile bu sorunu hep beraber çözeceğiz. Ben 5 yıl görev yaptım. Hiçbir vatandaşımı mağdur etmedim. Vatandaşım evinde huzurlu olsun, çatısı akmasın diye elimden ne geliyorsa yaptım. Bunun huzuru içerisindeyim ve artık şimdi sıra tapularınıza geldi. İnşallah başbakanımız ve büyükşehir belediyemizin de desteği ile bu sorunu çözmek Sedat Özsoy’a nasip olacak. Mahallelerde oturup hep beraber çözeceğiz. Yerinde kentsel dönüşümle halkımız kendi mahallesinde hiçbir kaygı duymadan yaşayacak” dedi. 

CHP hani 3 ayda tapu veriyordu?

Diğer partilerin bu sorunu çözmek gibi bir derdinin olmadığını vurgulayan Özsoy, “Onlar gelip sadece sizi korkuturlar. Çözümden yana hiçbir projeleri yok, sadece nasıl engel oluruz onun hesabını yapıyorlar. CHP’nin 2009’daki vaatlerini hatırlayın, hani 3 ayda tapu vereceklerdi? Tek bir tapu verebildiler mi? Veremediler, veremezler. Artık onlara inanmayın, çünkü onların altından kalkabileceği bir iş değil. Bu sorunu çözerse AK parti çözer. İşi ehline verin” diye konuştu.
 
mescitli2.jpg

Bu sorunu çözerse Sedat Özsoy çözer

Toplantıda söz alan bir vatandaş ise, “Sayın başkanım sizin hizmetlerinizi biliyoruz. Sarıyer gerçekten sizin hizmetlerinizi özledi. Sarıyer’in birçok sorunu var. Çözerse bir tek siz çözersiniz. O yüzden desteğimiz arkanızda siz hiç merak etmeyin”diye konuştu. 
Toplantıda bazı vatandaşlar ise mahalleleriyle ilgili sorunları anlatarak belediye başkanı seçildiği takdirde çözülmesi için talepte bulundular. Sedat Özsoy ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir birlikte halka söz verdiler. Hüseyin Özdemir de Sarıyer’in mülkiyet probleminin çözümü ile ilgili önemli bilgiler verdi. Özellikle Derbent projesinin tüm Türkiye’ye örnek olacağının altını çizdi.
 
mescitli3.jpg

Bu haber toplam 7578 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT