Mülkiyet namus borcumuz olacak

Mülkiyet namus borcumuz olacak
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Reşitpaşa’da seçim bürosunun açılışında toplanan yaklaşık 3 bin kişiye seslendi.

Tekin, “Sarıyer’in mülkiyet sorununu çözmek bizim namus borcumuz olacak” dedi.

Sadece Sarıyer Manşet Gazetesi'nin takip ettiği toplantıda, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Reşitpaşa’da yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı kalabalık tarafından büyük coşkuyla karşılandı. CHP’nin gövde gösterisine dönüşen seçim bürosunun açılışına Sarıyer’in değişik mahallelerinden vatandaşlar akın etti. Gürsel Tekin CHP’nin Sarıyer’de yakaladığı bu coşku için İlçe Başkanı Mehmet Deniz’e ve ilçe yöneticilerine teşekkür etti. Halayların çekildiği ve coşkulu bir miting havasında geçen açılış töreninden sonra partililer tarafından CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in performansı konuşuldu. Oraya gelen çok sayıdaki kişi tarafından CHP’nin Sarıyer’de gerçek değişimi yakaladığı yönünde yorumlar yapıldı. Sivas Koyuhisar Kavacık Köyü Derneği’nin açtığı pankart ise dikkat çekti.



Sarıyer’in hangi sorunu çözüldü
CHP’nin 2. adamı Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Seçim otobüsünün üzerinden meydanda toplanan kalabalığa seslendi. Konuşması sık sık “Başbakan Kemal” sloganlarıyla kesilen Tekin şunları söyledi: 2001 yılında Sayın Başbakan Sarıyerliye sizlere keyfi keder hayali projelerden hiç bahsetti mi? Şimdi soruyorum ey Sarıyerli trafik sorunun çözüldü mü? Sizin altyapı sorununuz çözüldü mü? Deprem sorununuz çözüldü mü? Mülkiyet sorununuz çözüldü mü? AKP iktidarından hangi sorun çözüldü? Niye Başbakan bu sorunları çözmeyi hayal etmiyor da, kanal gibi başka hayallere kapılıyor.



Sarıyer’in mülkiyet sorunu bizim namus borcumuz olacak
Sizin mülkiyet sorununuzu çözmek bizim namus borcumuz olacak. Bunlar çözülmeyecek sorunlar değil. CHP iktidarında bu sorunları çözmek bizim boynumuzun borcu olacak. İşçilerin, memurların sorunu var 2,5 milyon taşeron işçi çalışıyor. Hiçbir sosyal güvencesi yok. Biz size yeni bir düzen vaad ediyoruz. Kurulmuş olan bu çarpık düzeni ortadan kaldırmak istiyoruz. Sayın Başbakan biz 1.Ligdeyiz diyor, bizleri de amatör olarak kabul ediyor. Sayın Başbakan rantta hiç kimse size yetişemez, hukuksuzlukta hiç kimse sizinle yarışamaz.



Türkiye’nin CHP’ye, CHP’nin de sizlere ihtiyacı var
Bütün olumsuzlukları düzeltmek için burada yaşayan insanlar olarak sizlere tarihi bir görev düşüyor. 12 Haziran’da bu iktidara son verip, halkın iktidarını kuracaksınız. Nasıl yerel yönetimlerde belediye başkanımızı iktidar ettiyseniz, şimdi merkezi iktidarda Sayın Kılıçdaroğlu’nu halk adamını iktidar edeceksiniz. Türkiye’nin CHP’ye CHP’nin de sizlere ihtiyacı var.



CHP’ye katılanlara rozet taktı
Gürsel Tekin konuşmasından sonra partiye yeni katılanlara CHP rozeti taktı. Ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İl Başkanı Bahri Şahin ve İlçe Başkanı Mehmet Deniz ile birlikte otobüsün üzerinden kalabalığa karanfil attı. Öte yandan CHP’ye 600’e yakın kişinin katıldığı temsili olarak sadece 10 kişiye rozet takıldığı belirtildi.

Gürsel Tekin toplanan vatandaşların sevgi gösterileri arasında Sarıyer’den ayrıldı.

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum