Muhtarlıkta soygun

Muhtarlıkta soygun
Sarıyer Merkez Mahallesi Muhtarlığı’na girmeye çalışan hırsızlar binanın camını kırarak bilgisayar ekranını ve birtakım eşyaları alarak kayıplara karıştılar.

Alınan bilgilere göre, muhtarlığın giriş kapısını zorlayan hırsız öndeki PVC kapıyı kırdıktan sonra çelik kapıya takıldı. Çelik kapıyı açamayan hızsız bu sefer deniz tarafındaki pencereye yöneldi. Pencerenin camını tuğla ile kıran hırsız, demir parmaklıkların arasından, demir bir çubuk yardımı ile bilgisayar ekranını ve bir takım eşyaları alarak kayıplara karıştı. Sabah saat 7.00’de muhtarlığa gelen Muhtar Ömer Akyüz, soyulduğunu görünce hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler inceleme başlatarak, parmak izi aldı.



“Evim soyulsa böyle üzülmezdim”
Sarıyer Manşet’e konuşan Muhtar Ömer Akyüz, “Evim soyulsa böyle üzülmezdim. Muhtarlıklar tüm mahallelinin yani herkesin evi gibidir” dedi. Yaşadığı talihsiz olay karşısında oldukça üzgün olduğu gözlenen Muhtar Akyüz olayı şöyle anlattı, "Sabah saat 07.00’de muhtarlığa geldim. Girişteki PVC kapının kırılmış olduğunu görünce hemen fark ettim. Ardından camların da kırıldığını gördüm. Hemen polise haber verdim. Sağ olsun polislerimiz anında gelerek gerekli incelemeyi yaptılar. Bana moral vermeye çalıştılar. Emniyet müdürümüze ve polislerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca olay sırasında park ve çevredeki yağmur suyu ızgaralarının da çalındığı belirtildi.

Bu haber toplam 1391 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT