Muhtarlardan Tamer’e destek

Muhtarlardan Tamer’e destek
İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cengiz Tamer’in 11. kez görevden alınmasına Sarıyerli muhtarlar da tepki gösterdi.

Muhtarlar Derneği tarafından da 2010 yılında Sarıyer’de yılın bürokratı olarak seçilen Op. Dr. Cengiz Tamer’in görevden alınmasına tepki gösteren muhtarlar konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

İşte o açıklama
Sarıyer ilçesinde başarılı çalışmaları ile her alanda insanların gönlünde sevgi yumağı oluşturan, İstinye Devlet Hastanesi'ni sağlık sorunları olan vatandaşlarımız için şefkat yuvasına dönüştüren, Sarıyer İlçesi Köy ve Mahalle Muhtarları tarafından 2010 yılında yılın bürokratı olarak seçilen ve 2011 yılı içinde de yılın bürokratlığına aday gösterilmesi gündemde olan İstinye devlet hastanesi Başhekimi Sayın Op.Dr.Cengiz TAMER'in tekrar görevden alınması, vatandaşların ve kamuoyunun tepkisine maruz kaldığı gibi, Sarıyerli muhtarlarımız tarafından üzüntü ile karşılanmıştır.

Bu güne kadar başarılı çalışmalarına rağmen 10 kez görevden alınan Op.Dr. Cengiz TAMER'in 11.defa tekrar görevden alınmasına bir anlam verememekteyiz. Sarıyer Muhtarları olarak başarısından şüphe duymadığımız Op.Dr.Cengiz TAMER'in görevine yeniden iade edilmesine dair, vatandaşlarımızın beklentisine Sarıyer Muhtarları olarak biz de katılmaktayız. Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur.

Sarıyer köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Yönetim Kurulu

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum