Muhtardan örnek proje

Muhtardan örnek proje
Rumelihisarı Mahallesi Muhtarı Çetin Karayılan’dan tüm muhtarlara hatta belediye başkanlarına örnek olacak sosyal bir proje...

Kendi mahallesine yaptığı hizmetler ve sosyal projeleri ile değişik çevrelerce takdir toplayan Rumelihisarı Mahallesi Muhtarı Çetin Karayılan’ın son projesi belediyelere de örnek olacak cinsten. Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ndeki doktorlarla işbirliği yapan Karayılan, maddi durumu iyi olmayan yaşlı vatandaşlara damak yaptırıyor. Mahallesinde bulunan vatandaşların yanı sıra bu hizmetin sınırlarını daha da genişleten Karayılan, “Bu sosyal bir projedir. Diş, bir insan için çok önemlidir. Yaşlılıklarından dolayı dişlerinde problem yaşayan, damak yaptıracak parası olamayan vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Bu sadece Rumelihisarı için şart değil ihtiyacı olan ihtiyaç sahipleri bizi arayabilirler” dedi.

muhtarvanayardim_781675122.jpg

Hisar’dan Van’a yardım eli
Öte yandan Van’da yaşanan 7,2’lik deprem sonrasında tüm Türkiye yardım için seferber olurken, Sarıyer’de ilk olarak harekete geçen muhtarlar arasında yer alan Karayılan’ın bu özverili çalışması da mahalle halkından büyük destek gördü. Depremden hemen sonra kampanya başlatan Karayılan, Şişli Belediyesi’nin araçları ile 2 kamyon dolusu yardım malzemesini Hisar’dan Van’a gönderdi.

Bu haber toplam 4799 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT