Muhtardan örnek kampanya

Muhtardan örnek kampanya
Rumeli Hisarı Mahallesi Muhtarı Çetin Karayılan Türkiye’deki birçok muhtara örnek olacak bir kampanyaya imza attı.

Muhtar Karayılan’ın, İstanbul dışındaki köy okullarında okuyan öğrencilere destek olmak amacıyla başlattığı ‘Eğitime Destek Kampanyası’na duyarlı vatandaşlardan büyük destek geliyor.

Mahalle Muhtarı Çetin Karayılan, mahalle muhtarlığı adına İstanbul’un dışındaki köy okullarında okuyan çocukların eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ‘Eğitime Destek Kampanyası” başlattı. Mahalledeki duyarlı vatandaşların katıldığı kampanyada kırtasiye, okul kıyafeti, bilgisayar, projeksiyon, çanta ve kitap gibi okul malzemeleri toplanıyor. Okulların açılmasına sayılı günler kala şuana kadar değişik illerdeki 6 okula kırtasiye yardımı gönderildi.

Mahalle Muhtarı Çetin Karayılan kampanya ile ilgili olarak, “Ülkemizin birçok bölgesindeki kardeşlerimizin okul ihtiyaçlarını karşılamak için bir çalışma başlattık. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza katkı sunmak hepimizin görevi. Mahalledeki duyarlı vatandaşlarımızdan kampanyaya çok ciddi destek var. Şuana kadar 6 köye kırtasiye malzemesi gönderdik. Bu arada toplanan malzemelerin kesinlikle yeni olmasına dikkat ediyoruz. Herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

Adres: Rumeli Hisarı Mah. Hisarüstü Nispetiye Cad. No:2 Sarıyer Tel : (212) 263 23 23

Bu haber toplam 1322 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT