Muhtardan Çinekop ziyafeti

Muhtardan Çinekop ziyafeti
Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, dostlarına balık partisi verdi. Muhtar Çınar, yemek sonrası mahallesindeki bazı eksiklerin giderilmesi için AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’den destek istedi.

Yaptığı değişik etkinliklerle mahallesinde yaşayan vatandaşları bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlayan Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar bu kez de balık partisinde dostlarıyla bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir,  AK Partili Orhan Koçyiğit, Cem Erdoğmuş ve gazetecilerin de katıldığı yemek samimi bir havada geçti.



Mahallesi için Özdemir’den destek istedi
Muhtar Çınar yemek sonrasında AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e mahallesini gezdirerek, yapılması gereken hizmetlerle ilgili yardım istedi.  Yenimahalle Parkı’na İskele ve muhtarlık binasına tuvalet yapılması için Özdemir’in yardımını isteyen Muhtar Çınar, şimdiye kadar yapılan hizmetler içinde teşekkür etti. Ahmet Çınar’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Hüseyin Özdemir ise, muhtarlığa tuvalet yapımı konusunda gereken ilgiyi göstereceğini söyledi.





Bu haber toplam 1419 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT