MHP’den Manşet’e ziyaret

MHP’den Manşet’e ziyaret
MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, ilçe teşkilatıyla birlikte Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Başkan Çoban hem ülke, hem de Sarıyer siyaseti ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kongrede yeniden MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na seçilen Erdal Çoban yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sarıyer’deki yerel basını ziyaret etti. İlk olarak Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden Çoban ve beraberindeki parti yöneticileri, burada gazetenin sahipleri Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz ile hem ülke hem de Sarıyer siyaseti üzerine sohbet ettiler.



Keyifli ve sohbet havasında geçen ziyarette, Erdal Çoban hükümetin dış politikası konusunda eleştirilerde bulundu. Türkiye’nin iyi yönetilmediğini belirten Çoban, “Ülkede olumsuz bir şey olduğunda milletimiz biliyor ki, MHP buna karşı çıkacak. Bu yüzden MHP, Türkiye’nin garantisi gibidir. Türkiye gün geçtikçe hem iç, hem de dış politikada geriye gidiyor. Bundan 10 yıl önce Türkiye ile ilişkilerine oldukça dikkat eden Suriye, bugün uçağımızı hiç çekinmeden düşürebiliyor. Bu da kötü yönetildiğimizi gösteriyor. Ülkemizin hem iç, hem de dış politikada geriye gidiyor” dedi.

Sarıyer’de hizmete talibiz
Önümüzdeki yerel seçimlerde Sarıyer siyasetinde de iddialı olduklarını vurgulayan Çoban, “Biz en iyisini yapmak için hizmete talibiz. MHP olarak şimdiki belediye gibi hiçbir zaman yapamayacağımız sözler vermedik. Halkımıza hep samimi davrandık. Yine aynı şekilde hizmete talip olacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 1389 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT