MHP'den her mahallede bir iftar

MHP'den her mahallede bir iftar
MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca her mahallede bir iftar programı ile Sarıyerlilerle buluşuyor. MHP’nin Rumelihisarüstü’ndeki iftarına yaklaşık 600 kişi katıldı.

Birçok mahallede yüzlerce kişinin katıldığı iftar programları düzenleyen MHP Sarıyer İlçe Teşkilatı, 26 Temmuz’da da Rumelihisarüstü halkıyla buluştu. MHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Abdullah Erol Akkuş ve İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Başpınar’ın, Duatepe Parkı’nda organize ettikleri programda yaklaşık 600 mahalleli hep birlikte oruçlarını açtı. MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, meclis üyeleri ve ilçe yönetimi ile birlikte iftara gelen vatandaşlarla yakından ilgilendiler.





Meclis Üyesi Erol Akkuş yaptığı kısa konuşmada iftara katılan tüm misafirlere teşekkür ederken, İlçe Başkanı Erdal Çoban ise Ramazan boyunca her mahallede bir iftar programı ile Sarıyer halkıyla buluşacaklarını belirterek, “Mahallelerimizde vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açıp hep birlikte Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmek istiyoruz. İftar programlarımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Rumelihisarı halkının oldukça yoğun ilgi gösterdiği iftar organizasyonuna MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mahmut Yalçın, il yöneticilerinden Ali Külünk ve Zafer Turan, Fatih İlçe Başkanı Ali Çolak, Alparslan Türkeş’in torunu Onurhan Homriş, Meclis Üyesi Erol Akkuş, Osman Güloğlu ve ilçe yönetimi katıldı.

Bu haber toplam 6705 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT