MHP'den 'ecrimisil' paneli

MHP'den 'ecrimisil' paneli
MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı Havantepe’de oturan vatandaşları kendilerine gönderilen ecrimisiller konusunda bilgilendirerek mahalleliyi birlik olmaya çağırdı.

MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı ecrimisiller konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Havantepe’de düzenlediği panel büyük ilgi gördü. Eski İstanbul defterdarı Kadir Boy’un konuşmacı olarak yer aldığı panele MHP Sarıyer İlçe Başkanı Verda Yiğit, yönetim kurulu üyeleri ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Erol Akkuş ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Eski İstanbul defterdarı Kadir Boy tüm mahalleliyi birlik olmaya çağırdı.

mhpecrimisiliceri_959752892.jpg

Açılış konuşmasında öncelikle mahalleliye ecrimisil, 2B arazisi, vakıf arazisi, belediye arazisi, hazine arazisi gibi konularda bilgi veren Kadir Boy, hazine arazilerinin eskiden vatandaşlara göç ettirildiği şimdi ise arazilerin milli emlak dairesince halktan alınıp birilerine peşkeş çekilmek istenebileceğinin altını çizdi. 4 ay sonra yapılacak olan seçimlere kısa bir zaman kala iktidar güçlerinin böyle bir uygulama yapmayacağını dile getiren Boy, kısa bir süre içinde belki de geri dönülecek bir seçim çalışması olabileceğini belirtti.

Mahalle halkına birlik olunması gerektiği ve bu konuda tapu davalarını iyi bilen sağlam bir avukat ile görüşülmesi gerektiği, ardından bu avukat ile beraber hareket edilmesi gerektiğini bildirdi. Ardından mahalle halkının sorulanı cevaplandıran Kadir Boy tüm mahallelilerle tek tek ilgilendi ve kendilerine ne yapmaları gerektiğini anlattı. Kapanış konuşmasını yapan ilçe başkanı Verda Yiğit, tüm mahalle halkına katkılarında dolayı teşekkür etti ve bu konuda her zaman kendisine ulaşabileceğini mahalle halkına yalnız olmadıklarını belirtti.

Bu haber toplam 1274 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT