MHP seçim startını verdi

MHP seçim startını verdi
MHP Sarıyer İlçe Teşkilatı seçim startını verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Dinmez’in katıldığı programa çok sayıda milletvekili ve partili katıldı.

Esnaf ziyareti ve Kireçburnu’ndaki Biba Restaurant’ta düzenlenen programa; MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı, İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, Edirne Milletvekili Cemalettin Uslu, MYK üyeleri Ercan Güvenç, Fuat Fettahoğlu, Abbas Bozyel, Milletvekili Aday Adayı Yurdanur Çebi ve çok sayıdaki partili katıldı.

Verda Yiğit: “Kısa zamanda çok yol kat ettik”
Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Verda Yiğit; genel başkan yardımcısının Sarıyer'e gelmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kısa zamanda çok yol kat ettiklerini belirten ilçe başkanı Verda Yiğit hedeflerinin öncelikle milletvekilliği seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkmak, bu süreçte; parti progragramını ve seçim beyannamemizi halkla paylaşmak, milletvekili adaylarımız ile halk arasında bir köprü oluşturmak, halkımızın kendisini yönetmeye talip olan iradeyi tanıyarak bilinçli oy kullanmasını sağlamak en önemli misyonumuzdur diyerek, konuşmasını yapmak üzere Bülent Didinmez’i kürsüye davet etti.

Didinmez: “2023’te lider Türkiye için MHP” 
Restaurantı dolduran MHP’lilere konuşan Didinmez, “2023 yılında lider ülke Türkiye'yi inşa etme hedefiyle yola çıkan partimiz, bu uğurda Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde çalışmalarına hızla devem etmektedir. Ülkemizde yaşanan sıkıntılar bugün ayyuka çıkmışsa ve çözümleri hala bulunamamışsa, bunlarla baş edecek bir hükümet kurulamamışsa, Milliyetçi Hareket Partisi henüz iktidar olmamış demektir. Ülkemizin güzel ve aydınlık günlere kavuşması, huzurlu ve güvenli bir yaşam tesis edilmesi en büyük gayemizdir. Ülkemiz bir taraftan üzerinde hesapları olan mihrakların, diğer taraftan ise yağmadan hisse kapmaya çalışan menfaat şebekelerinin, ümit ve geçim kapısı haline gelmiştir. Çıkarları uğruna hükümetin payandası olmayı sürdüren bu mahfillerin, yaklaşan bunalımları örtmek ve ötelemek maksadıyla riya ve tezahürat yarışına girdikleri tüm çıplaklığıyla ortadadır.

“Anketlerle milletin iradesine engel olunuyor”
Bu kapsamda her gün bir kuruluşun, içinde sinsi senaryoların saklandığı, düzmece ve dayanaksız “kamuoyu yoklaması“ adı verilen anketlerle milletimizin iradesine engel olmaya çalıştıkları anlaşılmaktadır. Öyle bir hava estirilmek istenmektedir ki, sanki Milletvekilliği Genel Seçimi yapılmış ve bitmiş, neticesi de ortaya çıkmıştır. AKP lehine erken zafer ilanı yapanlar bunu kast etmekte ve böyle bir tavır almaktadırlar. Yaralı demokrasi algısı, millet egemenliğini ve tercihini zayıflatmak için her tezgâhı reva görmekte ve her kılığa girmektedir." dedi.

Konuşmasının bitiminden sonra İlçe Başkanı Verda Yiğit, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ve bölge milletvekilleri masaları tek tek dolaşarak herkesle sohbet ettiler.

Bu haber toplam 1557 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT