MHP Gazeteciler Günümüzü kutladı

MHP Gazeteciler Günümüzü kutladı
MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Sarıyer’de görev yapan gazetecileri konuk ederek ilçeye katkılarından dolayı plaket verdi.

MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer’de görev yapan gazetecilerin “10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü”nü kutlamak amacıyla ilçe binasında organizasyon düzenledi. Sarıyer’de çalışan gazetecilerin davet edildiği organizasyona Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sahipleri Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz da katıldı. Sohbet havasında geçen toplantıda siyasetçilerle, gazeteciler, ilçenin sorunları ve basın mensuplarının çalışma alanında karşılaştıkları sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundular. Davete katılan yerel gazeteler sahipleri ve çalışanları da mesleklerini yaparken karşılaştıkları sorunları aktardı. Gazeteciler meslek etiğinden taviz vermeden, saygın ve güvenilir bir çalışma sergilemek için büyük çaba harcadıklarını ifade ettiler.

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Verda Yiğit ise, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşarak gazetecilerin gününü kutladı. Sarıyer’e katkılarından dolayı gazetecilere teşekkür eden Yiğit, günün hatırası olarak da gazetelere plaket verdi. Sarıyer Manşet Gazetesi’nin plaketini alan Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz, İlçe Başkanı Verda Yiğit’e böyle anlamlı bir günde kendilerini unutmadıkları için teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1302 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT