Meyyali yine farkını ortaya koydu

Meyyali yine farkını ortaya koydu
Hürriyet Gazetesi Türkiye’de bahçesi en güzel 10 mekânı belirledi. Sarıyer’den sadece İstinye’deki Meyyali Restaurant ilk 10’da yer aldı.

Türk Mutfağı'nın muhteşem lezzetleri ve kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Meyyali Restaurant, Sarıyer’in ve İstanbul’un en seçkin mekânı olduğunu bir kez daha gösterdi. Daha önce Sarıyer Manşet’in de Sarıyer’in en seçkin mekânı olarak belirlediği Meyyali, bu kez Türk medyasının amiral gemisi olan Hürriyet Gazetesi’nin Cuma eki tarafından Türkiye genelinde bahçesi en güzel 10 mekân arasında yer aldı. Konusunda uzman jüri üyelerinin verdiği oylarla ilk 10’a giren Meyyali özellikle kır düğünleri için en önemli mekân olarak gösterildi.

Kır düğünü yapılabilir
Meyyali, Reşitpaşa’da 10 dönümlük arazi üzerinde bulunuyor. Çam ağaçlarıyla kaplı bahçesinde 70’e yakın farklı bitki türü var. 10’ar kişilik beş kameriye barındırıyor. Düğünler için kiralanan şarap isimli bahçesi 100, diğer bahçeyse 200 kişi alıyor. Toplam sayı 350’ye çıkabiliyor. Çocuk oyun parkı da var. Cumartesileri serpme kahvaltı, pazar günleri 90 çeşitlik açık büfe kahvaltı sunuluyor. Kişibaşı ortalama 60-65 liraya yemek yiyebilirsiniz. Erik soslu kuzu incik ve tandırı ünlü. Tel: (212) 323 33 93

Bu haber toplam 5030 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT