Mehmet Kav da Amerikan Kültür’de

Mehmet Kav da Amerikan Kültür’de
Amerikan Kültür Derneği Dil Kursu Sarıyer Şubesi, konusunda deneyimli insanları kadrosuna katmaya devam ediyor.

Sarıyer’in sevilen isimlerinden eski Meclis Üyesi Yusuf Korkmaz’ın ortaklığı ile daha da büyüyen Amerikan Kültür Derneği Dil Kursu Sarıyer Şubesi, deneyimli eğitimci Mehmet Dündar’dan sonra, şimdi de yabancı dil eğitimindeki 15 yıllık deneyimi ile Sarıyer’de önemli başarılara imza atan Mehmet Kav’ı kurumun Eğitim Koordinatörlüğü görevine getirdi.



Yabancı dilde en iyi kadro burada
Dil kursu eğitiminde Sarıyer’deki en deneyimli kadroyu bir araya getirdiklerini vurgulayan kursun ortakları, Canan Çakmak ve Yusuf Korkmaz, “Yabancı dil eğitiminde çok iddialı bir kurumuz. Çok güçlü bir kadroyla çalışıyoruz. Yabancı öğretmenlerle eğitim veriyoruz. Yine bu alanda Sarıyer’deki en önemli kişileri Amerikan Kültür Derneği Dil Kursu’nun bünyesine kattık. Son olarak 15 yıllık bir deneyimle yabancı dil eğitiminde Sarıyer’de başarıyla hizmet vermiş olan Mehmet Kav’ı Eğitim Koordinatörlüğü görevine getirdik. Bu transferle kadromuz daha da güçlendi. Günümüzde İngilizce artık zorunlu bir hale geldi. Bu açığı kapatmak için çok iyi bir kadro oluşturduk ve insanların sadece bu kursa katılması kaldı. Biz eğitim kadromuzla yeni eğitim dönemine hazırız” diye konuştular.



Eğitim kalitesi yüksek bir kurs
Amerikan Kültür Derneği Dil Kursu gibi güçlü bir kurumda göreve başlamaktan memnun olduğunu ifade eden Eğitim Koordinatörü Mehmet Kav ise, “İngilizce öğrenmek isteyenler için mükemmel imkânlarla ciddi eğitim veren bir kurum. Dil öğretme garantisiyle başarılarını ispatlamış bir yer. Bir kere öğrencilere sunulan fırsatlar çok iyi. Bu da hem eğitim kalitesini artırıyor hem de dil öğrenimini kolaylaştırıyor. Yabancı dil öğrenmek isteyenleri kursumuza bekliyoruz” dedi.

Amerikan Kültür Derneği Dil Kursu Sarıyer Şubesi’nin 2 kur alana 1 kur hediye kampanyası fırsatını kaçırmayın!

Detaylı bilgi almak için;
TEL: 0212 242 10 07 - 242 20 08

Bu haber toplam 8941 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT