Mehmet Deniz’den ilk açıklama

Mehmet Deniz’den ilk açıklama
Çiçeği burnunda CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’den ilk açıklama Sarıyer Manşet’e geldi. Başkan Deniz, “Çok yetenekli ve güçlü bir kadro oluşturduk” dedi.

Kendisini tebrik etmek amacıyla telefonla arayan Sarıyer Manşet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’e konuşan Mehmet Deniz, “Öncelikle tüm emekçilerimizin 1 Mayıs işçi bayramını kutlarım. CHP’de görev almak bir şereftir. 25 yıllık siyasi yaşamımda siyaset kurumunun bana verdiği tüm görevleri layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. CHP içerisinde bulunduğum süreçte de partimin bana verdiği bütün görevleri bir şeref olarak kabul ettim. Genel Merkezimiz ilçe başkanlığı gibi çok onurlu bir görev verdi. Bunu en iyi şekilde partililerimizle birlikte Sarıyer halkının tümünü kucaklayarak CHP’nin iktidarı için başarılı olacağımıza inanıyorum. Neden derseniz çünkü yönetim listemizde nitelikli, eğitimli, genç ve heyecan dolu arkadaşlarımız görev aldı. Bunu örgütümüzdeki diğer arkadaşlarla birlikte değerlendirdiğimizde başarı kesindir” dedi.

Bunun bir görev değişimi olduğunu vurgulayan Başkan Deniz, “Partimiz bunu uygun görmüştür. Ben CHP Sarıyer yeni İlçe Başkanı olarak benden önce bu görevde bulunan başkanlarımıza, yönetim kadrolarında görev alan bütün arkadaşlarımıza, partimize destek veren üyelerimize ve seçmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Ülkemizin CHP iktidarına ihtiyacı var. Bu sebeple benden önce görev yapmış arkadaşlarımızın tecrübelerini, yüreklerini ve emeklerini CHP’nin iktidarı için paylaşacaklarına inancım tamdır.  Bu niyetle tüm örgütümüzü sevgiyle kucaklıyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm Türkiye’de estirdiği rüzgârın Sarıyer’de de artarak devam etmesi için ben ve arkadaşlarım elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimize söz veriyoruz. Bu değişikliğin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 1297 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT