Mehmet Deniz’den açıklama

Mehmet Deniz’den açıklama
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, kendisi ile ilgili başka bir internet sitesinde çıkan bir haberle ilgili açıklama yaptı.

Deniz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Sarıyer’de yayın yapan bir internet sitesinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve şahsımı yıpratmak amaçlı yazılmış olan bir haberle alakalı bu açıklamayı yapmaya gerek duyulmuştur.

Sarıyer’deki bir internet sitesinde Cumhuriyet Halk Partisi ve kişiliğimi yıpratmak adına hiçbir doğruluğu olamayan tamamen dedikodularla üretilmiş “CHP’de skandal’ başlıklı bir haber yayınlanmıştır.  Haberde “İş adamı Oğuz Güney tarafından partiye 40 adet televizyon bağışlandığı ve bu televizyonların ortadan kaybolduğu” iddia edilmiştir. Bu iddianın hiçbir doğru yanı yoktur. Sarıyer’deki bazı güç odaklarının güdümündeki bu internet sitesinin amacı tamamen CHP’yi yıpratmaktır.

Şöyle ki; İlçe başkanı olduğum 01.05.2011 tarihinde ilçe binasında sadece 1 adet eski televizyon vardı. Şuanda ise ilçemizin her katında bir televizyon (toplam 4 adet)  mevcuttur. İlçeyi devir aldığımda yazıldığı gibi 40 adet televizyon da devir alınmamıştır. Sadece bir adet eski televizyon devir alınmıştır.

Gazetecilik adı altında tamamen beni ve partimi yıpratmaya yönelik yazılmış olan bu sözde haberin, baştan aşağı bir yalan olduğunu kamuoyu ile paylaşmak isterim. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde iktidar yolunda emin adımlarla ilerleyen CHP’yi bu tür mesnetsiz haberlerle yıpratmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Çekin elinizi CHP’nin üzerinden…

Mehmet Deniz
CHP Sarıyer İlçe Başkanı

Bu haber toplam 1404 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum