Mecliste veda toplantısı

Mecliste veda toplantısı
5 yıl boyunca sert tartışmaların yaşandığı Sarıyer Belediye Meclisi’nde bu kez veda toplantısı yapıldı.

Sarıyer Belediyesi 2009 yerel seçimleriyle göreve gelen meclis üyeleri ile son meclis oturumunu gerçekleştirdi. Toplantıda grup sözcüleri yaptıkları veda konuşmalarında helallik istedi. Sarıyer Belediye Başkanı Genç, çalışmalarından dolayı meclis üyelerine birer plaket verdi.

meclisic1-001.jpg

Yerel seçimler öncesi son kez toplanan Sarıyer Belediyesi 6.ıncı dönem meclis toplantısı bazı meclis üyelerinin yeni listelerde yer almamasından dolayı veda havasında geçerken, 5 yıl birlikte görev yaptığı meclise teşekkür eden Başkan Genç, “Bu dönem içinde bütün arkadaşlarımın samimi çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Herkes siyasi bakış açısından bir hizmet anlayışı içindedir. Bu hizmet anlayışı içinde de çalışmalarına devam etmiştir. Zaman ne kadar uzun olursa olsun sayılı gün çabuk biter derler. Özellikle önümüzde ki dönem mecliste görev almayacak, listelerde isimleri olmayan arkadaşlarımıza yaşamlarında başarılar diliyorum. Önemli bir süreç içindeyiz. Bu sürecin Sarıyer’e yakışır bir şekilde barış ve huzur içinde geçmesini diliyorum” dedi.
 
Konuşmaların ardından meclis üyelerine plaket verildi. Plaket töreni sırasında ilginç anlar yaşandı. En son Şükrü Genç’e plaket verilecekken, plaket bir türlü bulunamadı. Meclisi izleyen Sarıyerliler, “Plaket de 5 yıl gibi kaybolmuş” şeklinde espri yaptı.

Ardından da tüm meclis üyeleri Tarabya’daki Alimento Restaurant’ta veda yemeği yedi.

Bu haber toplam 3219 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum