Mecliste CHP’lileri sevindiren söz

Mecliste CHP’lileri sevindiren söz
AK Parti Meclis Üyesi Meral Yalçınkaya, başkan yardımcılığı bekleyen CHP Meclis üyelerine umut verdi.

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Meral Yalçınkaya başkan yardımcılığı bekleyen CHP’li meclis üyelerinin yüreğine adeta su serpti. Yalçınkaya; “5 yıl içinde size de sıra gelecek merak etmeyin, buna inanın” dedi.

Kaç yardımcı değişti takip edemedik
Faaliyet raporu ile ilgili görüş belirten Yalçınkaya, Şükrü Genç’in ekibini eleştirdi. Yalçınkaya şunları söyledi: Faaliyet raporunda sayın başkan ‘hizmet tarzımızı yerleştirirken bunun bir takım oyunu ile gerçekleştirileceğinin fakındayız’ diyor. Sarıyer Belediyesi maalesef bir takım oluşturamadı. Kaçıncı belediye başkan yardımcısı değişti bilmiyorum. Biz de takip edemedik değişen başkan yardımcılarını. İnsan bir işe talip olduğu zaman bir ekibi ve programı olur öyle bir işe başlar. Acaba Sarıyer Belediyesi kazanıldıktan sonra kimin başkan yardımcısı olacağı kimin ne vazifede olacağı belli değil miydi? İnanın böyle bir durumla karşılaşacağımızı biz bile tahmin edemezdik.

Merak etmeyin size de sıra gelecek
Meclis sıralarında oturan CHP’li arkadaşlarım, 5 yıl içerisinde inanın size de sıra gelecek. Herkes sırayla birer kez başkan yardımcısı olacak. Buna inanın. Aynı şekilde özel kalem müdürlüğünden arandığımızda her sefer farklı kişilerle muhatap oluyoruz. Özel Kalem Müdürü dahi oturmadı bırakın başkan yardımcılarını. Hakikaten takım oluşturma ve yönetme konusunda büyük zafiyet olduğu ortadadır. Takım oluşturulamadığı için faaliyetlerde de eksikler olduğunu görüyoruz.

Bu haber toplam 3735 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT