Meclis üyelerinden örnek davranış

Meclis üyelerinden örnek davranış
Meclis üyeleri Kasım ayında yapacakları iki toplantı için belediyeden alacakları 160TL’lik huzur haklarını Kızılay aracılığı ile Van’a gönderecekler.

Sarıyer Belediye Meclisi’nin Kasım ayının ilk toplantısında ağırlıklı olarak Van’da yaşanan depremle ilgili görüşler yer aldı. Toplantıda söz alan meclis üyeleri depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet dilerken, olası bir İstanbul depreminden en az zararın nasıl olacağı ve Van depremi ile gündeme gelen “kentsel dönüşüm” çalışmaları ile ilgili görüşlerini belirttiler. Bu konuşmalardan sonra en anlamlı öneri ise MHP Meclis Üyesi Abdullah Erol Akkuş’tan geldi.

Akkuş söz alarak, meclis üyelerinin bu ayki toplantılarda alacakları “huzur haklarını” Kızılay aracılığı ile depremzedelere yardım olarak göndermeleri önerisinde bulundu. Diğer meclis üyeleri tarafından da olumlu karşılanan Akkuş’un bu önerisi oy birliği ile kabul edildi.

Bu karar doğrultusunda Sarıyer’deki 37 meclis üyesinin Kasım ayında yapacakları iki toplantı için kişi başı belediyeden alacakları 160TL Van’daki depremzedelere gönderilecek. Meclisin bu kararı toplantıyı izleyen vatandaşlar tarafından da oldukça yerinde karşılandı.

Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT