Maslak'ta trafik kazası:4 yaralı

Maslak'ta trafik kazası:4 yaralı
Maslak'ta yaşanan trafik kazasında bir aracın takla atması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Gece saat 04.30 sıralarında Maslak'ta bir benzin istasyonundan benzin aldıktan sonra hareket eden Ali Yavuz'un kullandığı 34 VJ 3342 plakalı araç Büyükdere Caddesine çıktıktan kısa bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Yavuz'un kullandığı araç kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Araç sürücüsü Yavuz ve araç içindeki Ali Dumlupınar, Kadir Akyıldız ve Yağmur Kahraman yaralandı. Yaralılara ilk müdahale yoldan geçen diğer araç sürücüleri ve benzin istasyonu çalışanları tarafından yapılarak, kaza sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan yaralılara müdahale etti. Yaralılar sedyelerle ambulanslara konularak çevre hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastaneye kaldırılan araç sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Görgü tanığı Cem Karakuş, 'Benzinliğin oradan çıktı, kaldırıma vurdu, takla attı. Biraz süratliydi. Benzin istasyonundan çıkışta yerler ıslaktı ondan oldu. Araçta dört kişi vardı. Birinin durumu ağırdı.' dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 1656 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT