Kuzpınar’a teşekkür plaketi

Kuzpınar’a teşekkür plaketi
CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar hemşerilerine sağladığı katkılardan dolayı bir plaketle onurlandırıldı.

Sivas Suşehri ilce ve köy dernekleri, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar’ın ev sahipliğinde İstinye’deki İBB Sosyal Tesisleri’nde organize edilen kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda Ahmet Kuzpınar, dernek yöneticileri tarafından hemşerilerine sağladığı katkılardan dolayı bir plaketle onurlandırıldı.



İstinye’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Sivas Suşehri’ne bağlı 100’e yakın ilçe ve köy derneği yöneticisi katıldı. Sohbet havasında geçen toplantıya katılan yöneticiler Sivas Vadi Federasyonu’nun 4. olağan genel kurulu öncesinde yapılacaklarla ilgili de görüşlerini belirttiler. Suşehri Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı İlknur Arı ve Gençlik Kolları Başkanı Salih Çelebi’nin de katıldığı toplantıda Celal Deniz Sivas Vadi Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayarak yapacaklarını anlattı.



Kuzpınar; “Sivaslı olmanın gururunu yaşıyorum”
Yapılan istişare toplantısında Sarıyer’deki Sivaslı hemşerileri tarafından oldukça sevilen isimlerden birisi olan Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar bir plaketle onurlandırıldı. Sivaslı hemşerilerine sağladığı katkılardan dolayı Kuzpınar’a dernek yöneticileri tarafından teşekkür plaketi verildi. Kendisine plaketi takdim edilirken kısa bir konuşma yapan Kuzpınar, “3,5 yıldır sizi temsilen Sarıyer’deyim. Hemşerilerim her zaman yanımda oldu. Ben hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Ben Sivaslı olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Her zaman Sivaslılara yakışır birlik ve beraberlik içinde hareket etmek zorundayız. Vadi Federasyonu Başkanlığı’nı kim kazanırsa kazansın her zaman yanında olacağız” dedi. Kuzpınar hemşerileri tarafından kendisine verilen plaketten dolayı da onur duyduğunu söyleyerek teşekkür etti.

Toplantı sonunda sosyal tesisin önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.







Bu haber toplam 7667 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum