Kuzey'den ‘Hayır’ teşekkürü

Kuzey'den ‘Hayır’ teşekkürü
Kuzey Platformu referandumda sandıklarda görev alan partililere teşekkür etmek amacıyla bir kokteyl düzenledi.

Sarıyer’deki CHP içerisinde Kuzey Platformu olarak da bilinen partili grup, 12 Eylül’deki anayasa referandumunda Sarıyer’in kuzey mahallerindeki sandıklarda görev alan partililere teşekkür etmek amacıyla, Sarıyerliler Derneği’nin toplantı salonunda kokteyl düzenledi. CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Abik, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Nasuh Aşantuğrul, Hayati Kaptanoğlu ve çok sayıdaki partilinin hazır bulunduğu toplantıya CHP Sarıyer İlçe Başkanı Serdar Sarıoğlu katılmadı. Toplantıya katılan sandık görevlilerinden bazıları, “İlçe başkanı nerede? Sarıyer’de CHP neden dağınık?” gibi sorularla tepki gösterdiler.

Abik’ten partililere teşekkür
CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Abik, 12 Eylül’deki referandumda emeği geçen herkese teşekkür ederek yaptığı açılış konuşmasında, “Bundan böyle daha sık bir şekilde toplanma imkânı bulacağız. Bu toplantılarımız gündemli olacak. Genel seçimlere hazırlanıyoruz, bu bizim için çok önemli. Sarıyer’de özellikle başarımızı devam ettirmek zorundayız. 12 Eylül’de yapılan referandumda Sarıyer’in kuzey mahallelerindeki “hayır” oyunun başarısını çok önemsiyoruz. Bu noktada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Toplantıların periyodik hale getirilmesine ve ilk gündemli toplantının bir ay sonra yeniden yapılmasına karar verildi. İlk toplantının gündeminin ne olacağı ise partililer arasında şimdiden merak konusu oldu.

Bu haber toplam 1973 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum