Kütükçü, kalbine yenik düştü

Kütükçü, kalbine yenik düştü
Sarıyer’in sevilen simalarından ve CHP’li kimliği ile bilinen 53 yaşındaki Bayram Kütükçü geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü otomobiliyle giderken rahatsızlanıp yol kenarına park eden Kütükçü’nün, kalp krizi geçirip bayıldığı ve uzun süre o şekilde kaldığı belirtildi. Durumunu fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan Kütükçü'nün beynine uzun süre oksijen gitmediğinden bitkisel hayata girdiği ve suni solunum cihazı ile yaşatıldığı bildirildi. Beyin ölümü gerçekleşen Kütükçü’nün dün gece de suni solunum cihazıyla bağlantısı kesildiği öğrenildi.

DOSTLARI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
CHP üyesi olan Bayram Kütükçü’nün yaşamını kaybetmesi, parti üyeleri ile arkadaşlarını da üzüntüye boğdu. Kütükçü’nün cenazesi Büyükdere Camisi’nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bayrak Kütükçü'nün cenaze törenine Sarıyer Beledİye Başkanı Şükrü Genç, başkan yardımcıları, eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sevigen ile çok sayıda siyasetçi, akraba ve dostları katıldı.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak merhum Bayram Kütükçü’ye Allah’tan rahmet ailesi ve dostlarına da baş sağlığı dileriz.

Bu haber toplam 6751 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT