Kongreyi Cemal Ejder kazandı

Kongreyi Cemal Ejder kazandı
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in tüm çabalarına rağmen Pınar Mahallesi Koruma Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin genel kurulunda Cemal Ejder yeniden başkan seçildi.

İki listenin yarıştığı Pınar Mahallesi Koruma Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin genel kurul toplantısında ipi göğüsleyen isim Cemal Ejder oldu.

Cemal Ejder’in listesi 76 oy alırken, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de desteklediği ileri sürülen Fadik Eker'in listesi ise sadece 58 oyda kaldı. Fadik Eker daha önce de Şükrü Genç'in önerisiyle CHP Sarıyer İlçe yönetiminde yer almış ve yine Genç'in isteği üzerine 3 arkadaşıyla beraber yönetimden istifa etmişti.

Haftalar öncesinde Cemal Ejder’i devirmek için bazı meclis üyelerini mahalleye gönderen ve birçok kişiyi de bizzat arayarak harekete geçirmeye çalışan Şükrü Genç’in tüm bu çabaları ise sonuçsuz kalmış oldu.

Mahallede Şükrü Genç’e güven kalmadı
Kongre sonrası Sarıyer Manşet’e konuşan Pınar Mahallesi sakinleri, “Burası Pınar Mahallesi’nin derneğidir. Biz kimsenin arka bahçesi değiliz. Şükrü Genç dernek yönetimine müdahale etmek yerine Pınar Mahallesi’ne verdiği sözleri tutsun. Bakanlığa Pınar Mahallesi ile ilgili bir rapor verdi mi onu açıklasın. Sözünü tutmayanlara bu halk itibar etmez. Derneğimizin genel kurulundaki sonuçlar da gösteriyor ki mahallede Şükrü Genç’e güven kalmamıştır. Burada halk istediği gibi bir yönetim oluşturmuştur. Pınar mahallesini gizli projelerle TOKİ’ye pazarlayan belediye başkanlarına bu halk izin vermeyecektir” diye konuştular.

Şükrü Genç Pınar’da protesto edilmişti
Hatırlanacağı gibi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in 2009 yerel seçimlerinde imzaladığı taahhütname ile halka verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmemesi Pınar Mahallesi halkının tepkisine neden olmuştu. Dernek binasında toplanan halk mahallenin değişik yerlerine pankart asarak Şükrü Genç’i protesto etme kararı almıştı. Mahallenin değişik noktalarına asılan pankartlarda “Namus ve şeref sözü verdiğin imzaya sahip çık Şükrü Genç. Bu halk seni de, yağmacıları da, rantçıları da affetmez” yazılmıştı. Şükrü Genç cep telefonundan Cemal Ejder’e tehdit mesajı göndermiş ve bu mesaj da halk tarafından büyük tepki toplamıştı.

İŞTE O PANKART:

Bu haber toplam 4112 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum