Kızlara bir destek de Koç Üniversitesi’nden

Kızlara bir destek de Koç Üniversitesi’nden
Isparta’daki Türkiye yarı final elemelerindeki grup maçlarından birincilikle dönen Sarıyer İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı ilçenin gündemine oturdu.

Başarılı kızlara Kaymakam’dan sonra bir destek de Koç Üniversitesi’nden geldi.

Isparta’dan birincilikle dönen Sarıyer İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı öğretmenleri Halime Kebapçı ile birlikte desteklerinden dolayı teşekkür için Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ümran İnan’ı ziyaret etti. Prof.Dr. Ümran İnan 10-15 Nisan tarihleri arasında Isparta'da yapılan Yıldız kızlar Türkiye yarı finalinde konaklama desteği vermişti. Kızların bu başarısından gurur duyduğunu belirten İnan bundan sonra ihtiyaçları doğrultusunda desteklerinin devam edeceğinin sözünü verdi.



Kızların tek forma ile sürekli oynamak zorun da olduklarını söylemeleri üzerine Türkiye finallerine yetiştirmek üzere eşofman, forma, ayakkabı vs. ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini söyledi. İnan’ın bu sözü üzerine başarılı kızlar sevinç yaşadı. Öğrenciler dekanı Bilgen Bilgin, dekan yardımcısı Serpil Ekşioğlu ve mali işler sorumlusu Hasan Taşdemir’e teşekkür ederek ayrıldılar.

Öte yandan Kız Voleybol Takımı Isparta'da düzenlenen finallere rahatsızlığından dolayı katılamayan takım arkadaşları Ezgi Arslan'ı kupaları ile birlikte ziyarek ederek moral verdiler.

Bu haber toplam 9364 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT