Kireçburnu semt evi açıldı

Kireçburnu semt evi açıldı
Semt Evleri’nin üçüncüsü Kireçburnu’nda düzenlenen açılışın ardından hizmete girdi.

Sarıyer Belediyesi’nin belediye hizmetlerinden vatandaşların mahallelerinde yararlanmaları amacıyla hayata geçirdiği Semt Evleri’nin üçüncüsü Kireçburnu’nda yapılan açılışın ardından hizmete girdi.

Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, mahalle sakinleriyle birlikte yaptığı Kireçburnu Semt Evi açılışına, beş yüze yakın vatandaş ile Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Şinasi Yalçın, Recep Yel, Seçkin Özdemir, eski kültür bakanı Ercan Karakaş, belediyenin birim müdürleri, Sarıyer Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda mahalle muhtarı da katıldı.

Kireçburnu Arabayolu Caddesi’nde hizmet verecek olan Kireçburnu Semt Evi’nin açılışı davul, zurna ve halaylarla şenlik havasında geçti. Belediye Başkanı Şükrü Genç, bir ara vatandaşlarla birlikte halay çekerek vatandaşların açılış coşkusuna eşlik etti.

Açılıştan önce vatandaşlara seslenen Şükrü Genç, belediye olarak birçok yeniliğe imza attıklarını belirterek, “Biz olması gerekeni, görevimizi yapıyoruz. Bugün, daha 2011’in henüz başında yeni bir Semt Evi’ni hizmete açıyoruz. Yıl nasıl başladıysa öyle gider demişler. Bu yıl da öyle olacak. Bizim içimizden geçen duygu, her hafta, her ay, Sarıyer’e değer kazandıracak bir tesisi hizmete açmak, Sarıyerlilerin hizmetine sunmak. Semt Evleri de bunlardan sadece biri” diye konuştu.
 
Şükrü Genç, bir sonraki semt evini Derbent Mahallesi’nde açacaklarını da sözlerine ekleyerek, “Yakın gelecekte Sarıyer’de semt evi sayısını dokuza çıkaracaklarını söyledi.
 
Açılışta, Kireçbunu Mahalle Muhtarı Genco Çağlayan, Şükrü Genç ve ekibine kendilerine böylesi bir olanağı yarattığı için teşekkür ederek, bir de plaket takdim etti.
 
Şükrü Genç ise Kireçburnu Semt Evi’nin hizmete girmesinde gönüllü olarak katkı sunan ve destek olan Zeynel Öztürk, Fevzi Ekinci ve Dursun Bulut’a teşekkür plaketi verdi.
 
Konuşmaların ardından yapılan açılıştan sonra Başkan Şükrü Genç ve vatandaşlar semt evinin birimlerini gezerek hayırlı olması dileklerinde bulundular.
Açılışta katılan yüzlerce vatandaşa ikramlarda bulunulurken, çocuklar için de palyaço gösterileri de yapıldı.

Bu haber toplam 7009 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT