Kılıçdaroğlu’nun istifasını istedi

Kılıçdaroğlu’nun istifasını istedi
CHP Kurultayı'nda aday olup sadece bir oy alarak tarihe geçen Kamber Doğan, bu sefer de Kılıçdaroğlu’nun istifasını istedi.

CHP Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu’nun listesine giremeyince bağımsız aday olan ve sadece bir oy alarak tarihe geçen Kamber Doğan, bu sefer de Kılıçdaroğlu’nun istifasını istedi.

Gerçekgundem.com’un Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş’ın köşesine taşıdığı olay hayli dikkat çekici. Kamber Doğan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de danışmanı olarak belirtiliyor. Bu durum  “Şükrü Genç de Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin’e karşı mı?” Sorusunu akıllara getirdi. Ayrıca aynı toplantıda Şinasi Yalçın’ın da var.

İşte Barış Yarkadaş’ın köşesine taşıdığı o bölüm

KAMBER DOĞAN'IN ÖFKESİ KİME?

Taksim Hill Otel’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Danışmanı Kamber Doğan ise; biraz da yalnız bırakılmanın öfkesiyle hayli sert sözler ediyor. Toplantıda “Ön seçim yapılmazsa Kemal Bey ve Gürsel Bey istifa etsin” diyen Doğan’ın sözlerinin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i bağlayıp bağlamadığını bilmiyorum. Ancak; aynı toplantıya Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Şinasi Yalçın’ın da katılması, dikkat çekiyor. Mehmet Moğultay ve Ali Özcan’ın yalnız bıraktığı Kamber Doğan’ın ‘’ön seçim kararı’’ çıkmadığına göre, bundan sonra yapması gereken tek bir şey kalıyor… (Doğan’ın Gürsel Tekin ve Kılıçdaroğlu hakkında sarf etiği bazı sözleri ise buraya yazamıyorum.)

Tüm bu gelişmelerden sonra Sarıyer’deki CHP’lilerin merak ettiği soru: Şükrü Genç, Kamber Doğan’ın yanında mı yer alıyor?

Genç: Danışmanım değil
Yazısı yayınlandıktan sonra Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kendisini aradığını belirten Yarkadaş konuyla ilgili olarak, "Bu yazı üzerine hem Şükrü Genç hem de Kamber Doğan aradı. Şükrü Genç, "Kamber Doğan arkadaşımdır ama danışmanım değildir" dedi. Doğan da "Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in danışmanı değilim" ifadesini kullandı" açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 3576 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum