Kılıçdaroğlu Sarıyer'e geliyor

Kılıçdaroğlu Sarıyer'e geliyor
Sarıyer Belediye Hizmet Binası, Kültür Merkezi ve Nikâh Salonu temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Cumartesi günü düzenlenecek açılış töreniyle ilgili olarak CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz basın açıklaması yaptı. Açıklamasında "Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun katılımı ile Sarıyer Belediye Hizmet Binası, Kültür Merkezi ve Nikâh Salonu temel atma töreni gerçekleşecektir" diyen Deniz "07 Ocak 2012 tarih, saat 14.00’ta Pınar Mahallesi İstinye Park yanında yapılacak olan temel atma törenine başta Sarıyer Kaymakamımız Ömer KAHRAMAN ve bütün Sarıyer halkının katılımı ile coşkulu bir ortamda yapılacaktır" diye konuştu.

Mehmet Deniz açıklamasının devamında şunları ifade etti:
"Bu belediye binası ile 13 ayrı birimde yıllarca hizmet veren Sarıyer Belediyesinde işler daha hızlı yürüyecek ve vatandaş rahatlayacaktır. Yıllardır özlemle beklenen Türkiye’nin ve Dünya’nın ilk yeşil bina sertifikalı kamu binası olan Belediye Hizmet Binası yaklaşık 100 milyon TL maliyetinde olup, 2013 yılı ortalarında tamamlanması beklenmektedir.

140 milyon TL borçla AKP yönetiminden devir alınan Sarıyer Belediyesi hem bu borç yükünü azaltmakta hem de büyük yatırımlara kaynak aktarmaktadır. Daha önceki belediye yönetimlerine göre birçok giderlerde kısıtlamaya giderek tasarruf sağlayan israfı ve gereksiz giderleri önleyen Başkan Şükrü GENÇ yönetimindeki Sarıyer Belediyesi tasarrufları yatırıma dönüştürmeyi başarmıştır.

Mevcut hükümetin CHP’li belediyelere yaptığı üvey evlat muamelesi, yanlı tutumu baskı ve yıldırma politikalarına rağmen bütün Türkiye’de olduğu gibi Sarıyer’de de CHP belediyeleri hızlı bir tempo ile çalışarak büyük yatırımlar gerçekleştirip, sosyal demokrat belediyecilik anlayışının örneklerini sergilemektedirler."

Bu haber toplam 1356 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum