Kılıçdaroğlu, Sarıyer’de iftar açtı

Kılıçdaroğlu, Sarıyer’de iftar açtı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediyesi'nce Maden Mahallesi’nde düzenlenen iftara katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen iftara katılmak üzere Sarıyer’e geldi. Sarıyer İlköğretim Okulu’nun bahçesinde düzenlenen iftar alanını doldurmak için Sarıyer Belediyesi tarafından mahallelerden otobüslerle vatandaşlar taşındı. Sarıyer Merkez’den ilgi düşük olunca iftara 20 dakika kala belediye tarafından “Kılıçdaroğlu Sarıyer’de iftar açacak” anonsları yaptırıldı. Mahallelerden otobüslerin gelmesiyle alan anca doldurulabildi.

Beş bin kişi ile iftar açtı 

Kılıçdaroğlu alana geldiğinde ise zabıtalar ekipleri etrafında etten duvar ördü. Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen birçok vatandaş kendisine yaklaştırılmadı. Çeşitli dernek ve kulüplerin temsilcilerinin de katıldığı iftarda, Sarıyer Spor Kulübü yöneticileri tarafından Kılıçdaroğlu'na kulübün flaması ve atkısı hediye edildi. Herhangi bir konuşma yapmayan Kılıçdaroğlu iftarını açtıktan sonra Sarıyer’den ayrıldı.



Sarıyer Manşet ilgi odağı oldu
İftar alanında dağıtılan Sarıyer Manşet Gazetesi’nin yeni sayısı yine ilgi odağı oldu. Halk ilçede olup biteni Sarıyer Manşet’ten takip ederken, protokolden de gazetemize büyük ilgi vardı. CHP lideri Kılıçdaroğlu Sarıyer Manşet'i daha sonra okumak için korumasına teslim ederken, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Kılıçdaroğlu’na attırdığı ‘Hayali Temel’ haberimizi büyük bir dikkatle okudu.

Sarıyer İlköğretim Okulu'nun bahçesindeki iftarda, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Faruk Loğoğlu ve Umut Oran, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP'nin İstanbul İl Genel Meclisi üyeleri ile CHP gençlik ve kadın kolları temsilcileri de yer aldı.





Beş bin kişi ile iftar açtı

Bu haber toplam 1721 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT